Az emberek miért vesznek francia autókat, amikor köztudott, hogy bizonytalanok? És semmivel sem olcsóbbbak.
Figyelt kérdés
2020. febr. 14. 07:24
21/30 anonim válasza:
Nekem nincs semmi bajom a valóban jó német autókkal, nem ilyen Seat-okra gondoltam, mert az a VW konszern legalja. De tisztelettel beszéljünk már a világ egyik legrégebben megalapított autó markajarol! Anno 1870. A Renault, Citroen hasonlóan patinás múltú. Kia, hyundai nem éppen, de azok piszok jó autókat gyártanak!
23/30 anonim válasza:
Annyira fárasztó hogy 600 kommentet írsz és trianotól kezdve, minden badarságot összehordasz. Nincs wv kocsim, nem mondtam, hogy az nekem tetszene, de az undorító fos bojler 207-nél még ezek is jobbak számomra. Ha te erre gerjedsz szíved joga, szerintem meg ocsmány. Ennyit tudok mondani.
24/30 anonim válasza:
Akkor nem azért "ocsmány" mert francia, hanem azért mert 207-es? S van egyáltalán olyan francia autó, ami azért tetszik? S neked japán autód van?
25/30 anonim válasza:
Emberi módon megbeszélve, a 207-esen ugye az "elcseszett" első fényszórók a rondak? Meg a nagy hűtő rács alul? Szemből nézve tényleg kissé fura, de meg lehet szokni. A 206-os tán szebb? Melyik kisautó tetszik neked akkor? Jó, hogy azt nem írtad, hogy a homosok autója a 207-es meg társai...
26/30 anonim válasza:
Az 508 az pl elég fszán néz ki.
27/30 anonim válasza:
Ettől nem kell jobb és kényelmesebb autó.
28/30 anonim válasza:
Neked lehet nem kell, de ne te döntsd már el, hogy a maradék pár milliárd embernek mi kell és mi nem.
29/30 anonim válasza:
Naaa, végre. Igen, az új 508-as elég szép és sportos, ilyen kupé limuzin vagy Sport Sedan forma. De az elődje sem volt éppen egy Fiat Multipla. S közös elodjuk a 607-es is szép db még mindig, pláne a 406-os kupé. Meg a 106-os... Na, jó, ez már nem volt komoly...
30/30 anonim válasza:
Ilyen egy jó flame war keltő kérdés. Semmi indok, semmi leírás, de a kérdéssel csinált egy rakat kommentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!