2001 évjáratú Opel Astra F, hova tűnik az áram?
Figyelt kérdés
Két napja reggel indult az autó, menet közben egyszer csak elkezd világítani az ABS visszajelző, azután a légzsák visszajelző, belassul a fűtőmotor és az ablaktörlő, mintha nem lenne az aksiban áram, a motor felpörög.
leállítás után egyáltalán nem is indul.
Betoltuk, azután kb. két kilométer megtétele után minden helyreállt. Két napig semmi és ma reggel megint eljátszotta ugyanezt.
Mi lehet a gond?
2020. febr. 12. 07:48
1/7 anonim válasza:
Valamelyik vezeték felvan lazulva, ez lehet a test vezeték is.
2/7 anonim válasza:
Nézd meg az akksi sarukat, és a fő testkábelt.
Valahol nincs rendes kontakt.
3/7 A kérdező kommentje:
Most kimértem az aksit is, mert igazából arra gyanakodtam először és nagyon leesik a feszültség, akármilyen fogyasztót is kapcsolok be rajta , indításnál meg szinte nullára lemegy a feszültség.
2020. febr. 12. 09:37
4/7 A kérdező kommentje:
Üresen is 12 V alatt van az akksi feszültség, ha jól sejtem akkor nagy valószínűséggel zárlatos lesz.
2020. febr. 12. 09:39
5/7 anonim válasza:
Akkor könnyen lehet cellazárlat, ami még nem állandósult, mert mozog benne valami.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon valószínű, megyek aksit venni, aztán majd kiderül.
2020. febr. 12. 10:37
7/7 A kérdező kommentje:
Na, akkor mégsem az aksi volt a fő probléma. Az egyik generátor szénkefe fogyott el, ilyenkor miért nem jelzi a kis k*cs*g hogy nincs töltésem?
2020. febr. 15. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!