Lefújószelep automata váltónál is működik?
Utolsó kettőnek:
Attól hogy nem vagyok versenyző, még tök hülye nem vagyok hozzá!
Akik itt nem értenek hozzá, azok ti vagytok.
A dízelbe is lehet tenni lefújószelepet, attól hogy a működési elvéből adódóan nem keletkezik benne vákuum, mert nincs benne pillangószelep.
Ugyanazt a lefújószelepet kell beszerelni, mint a benzinesbe, nem valami kamu szart amiről beszélsz!
Csak itt elektronikusan vezérelt vákuum szelepre van szükség, mivel mechanikailag nincs mitől kinyíljon!
Meg feltorlódó levegőoszlop sincs, azért kell a kamuszelep.
De csak kinevetteted magad vele. úgyis jön az allergiazsezon majd tüsszögsz magadnak, úgy kevesebben röhögnek ki.:D
Hülyeségéről nem vitatkozok veletek, a kérdésen nem változtat.
Ja persze, arra már nem tudtatok választ adni... a nagy profik.. 😂
1. eleve a kérdés is már hülyeség, lévén semmi köze a váltóhoz.
2. amióta kiderült hogy egy dízeltraktorra akarsz nyomi álzizegőt, azóta kifejezetten kacarászok a naagy hozzáértésen. :)
3. nem nekem van ilyen gondom, az enyém tüsszög ahogyan kell. :)
Hali.
Tegyük fel, hogy lehet.
Hová képzelnéd el a beszerelést?
Amúgy nekem, mikor rányomom a gázpedált akkor ad ki olyan hangot minta messziről jött rendőrség.
Igen, de mivel olyan gyorsan vált nem fogod annyira hallani. Illetve kezdjük az elején, a széria autókban eleve nem hallod, mert a környezeti zajterhelés miatt úgy csinálják meg ne legyen hangja. A sziszegés utólagos munka eredménye.
Automata akkor fog sziszegni átalakítás után is, mikor elengeded teljesen a gázt és lezuhan a fordulat. Váltások közben nem igazán.
Egyébként a dízel is megkapja a lefújót egy ideje, újabban már oda is beépítik környezetvédelmi okokból. Nem mindenhol, de van akinél alacsony fordulati értékek javításához fojtószelep kerül a szívócsőbe az áramlás változtatása miatt és ehhez már kell lefújószelep is dízelbe. BMW pl. előszeretettel használja. Nyilván hangja annak sincs, mert ezek szériakocsik és nem a NFS-ből szabadultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!