Az autómon van biztosítás január 16-május 15ig, de?
Figyelt kérdés
kiszámláztak nekem fedezetlensegi díjat 2019 júliustól 2020 januárig Márciusban eladom az autóm és egy olyan infót kaptam a biztosítótól hogy ha ezt a fedezetlenségi díjat kifizetem és május előtt elviszik az autót és bemutatom az adásvételi szerződést akkor én ezt az összeget vissza kapom. Most akkor ez hogy van?Nem értem. Segítsetek2020. febr. 4. 12:00
1/6 anonim válasza:
A fedezetlenséget bebuktad, ha márciusban eladod, akkor a március-május különbözetet kapod vissza.
2/6 anonim válasza:
Ha 2019 júliustól 2020 januárig nem volt biztosításod, akkor a fedezetlenségi díjat mindenképp ki kell fizetned. (Szép összeg lehet...)
Ha január 16-tól május 15-ig ki van fizetve a biztosításod és közben eladod az autót, akkor időarányosan visszakapod a pénzt.
3/6 A kérdező kommentje:
118000.- az összeg
Vannak az embernek nehezebb időszakai, sajnos nekem is az volt. Nem tudtam mit tenni.
2020. febr. 4. 13:06
4/6 A kérdező kommentje:
Nyilván kifizetem most ezt csak nem tudtam pontosan hogy az ügyintéző hölgy mire utalt azzal hogy ezt az összeget vissza is kapom amint eladtam a kocsit
2020. febr. 4. 13:08
5/6 anonim válasza:
Semmire nem utalt, te értetted félre. Az aktuálisan befizetett díjból (nem a hátralékból) kapod vissza időarányosan a túlfizetést.
6/6 anonim válasza:
Ezzel nem érdemes szórakozni, örülj hogy csak 118.000 fizesd be, és amit fentebb mondtak, a mostanit ha addig eladod vissza kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!