Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem javítják az utakat...

Miért nem javítják az utakat Magyarországon?

Figyelt kérdés

Az autónak tökéletes műszaki állapotban kell, hogy legyen, hogy megfeleljen a műszaki vizsgálaton. Viszont az utak minősége, amin közlekedik, az borzalmas.

Példának okáért, Jász-Nagykun-Szolnok megyében csak rossz utakkal találkozok (leszámítva a Szolnok északi részéből kivezető utat).

2020. febr. 3. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert ellopják a pénzt.
2020. febr. 3. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt a minőségi anyaggal profin kellene leteriteni egyszer , az sok milliárdok arra nincs . Nem is érné meg inkább potomabb összegekert foltozgatják es van sok cegnek meló meg sok samesznek zseblovetta .
2020. febr. 3. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt gondolják, hogy csak és kizárólag mindenki az autópályákat használja ma már csak.
2020. febr. 3. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem javítani kellene már régóta hanem újat csinálni.
2020. febr. 4. 06:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig nagyrészt csak az M6-oson jártam, ami olyan tükör sima, hogy nem értettem sokan mért panaszkodnak. Aztán nagyjából egy fél éve Szolnokról haladtam Kecskemét felé. Életemben nem jártam még arra, így a GPS-re hagyatkoztam. Valami kis mellékútra vitt. De az valami katasztrófa volt. Nem volt egy tenyérnyi sima felület. És olyan kráterek voltak, hogy én még biciklivel se mernék végigmenni rajta, nemhogy autóval. Lépésben lehetett csak haladni egy nyomon. Ha valaki jött szembe le kellett húzódni a kukoricásba. Egy 20 km-es szakaszt sikerült 1 óra alatt teljesíteni. Még életemben nem jártam ilyen úton. Szerintem ezekhez az utakhoz mióta a világháborúk után megépültek, hozzá nem nyúltak még. Ekkor értettem meg a panaszokat. A budapesti utak ehhez képest nagyon jó állapotban vannak.

Gondolom erőforrás (pénz, munkaerő) hiány az oka. Pontosabban nem oda teszik a pénzt, ahol szükség lenne rá. Hanem inkább pl stadionokba és M. Lőrinc bankszámlájára kerülnek a milliárdok, mert azt fontosabbnak tartják a döntéshozók. Ők úgysem járnak erre, így nekik nem fontos.

2020. febr. 4. 08:54
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
#3 Autópálya? Az meg van, hogy az M1 és az M3 is katasztrófa ebből a szempontból (is)?
2020. febr. 4. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert nincs (nem jut rá) pénz. Annak ellenére, hogy az állami kiadások rendre, minden évben meghaladják a bevételeket már időtlen idők óta.

Plusz ez inkább az önkormányzatok felelőssége, de hát állami pályázat nélkül abszolút nem költenek ilyenre, önerőből lehetetlen.

2020. febr. 4. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
5-ös, csak nem betévedtél Köröstetétlen felé, a nádasba? Engem is elvitt egyszer a GPS arra felé éjjel, másfél óra volt, hogy kijutottam a civilizációba.
2024. máj. 17. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!