Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek a Simson s51 vagy...

Szerintetek a Simson s51 vagy az s50 bírja jobban a gyűrődést?

Figyelt kérdés
Nem akarok motort gyilkolni NEM azért kérdem csak puszta kiváncsiságból. A gyűrődés alatt azt értem hogy homkba, sárba menni vele
2020. febr. 3. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem veterán korban lévő motorokra értelmetlen ilyen kérdést feltenni.

30-40 évet kibírtak valahogy azok a darabok, amelyek még most is forgalomban vannak, talán ez is jelzi, hogy bírták a gyűrődést, viszont nem arra lettek kitalálva, hogy rendszeresen, hosszú távon terepezzenek velük.

2020. febr. 3. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Az S51. Legalább is nekem ez van. Bírja az rendesen a gyűrődést. Sárban rendszeresen szoktam dagonyáztatni. Meg egyebeket is és bírja.
2020. febr. 3. 21:47
 3/3 Krómgyűrű ***** válasza:

Az S50 is bírja a strapát. Feltéve ha karban van tartva, mint minden 30-40 éves motor.

Egyébként az S50-nek strapabíróbb a blokkja, mint az 51-es társának, ugyanis a főtengelycsapágy a hajtóműolajban futnak. S51 esetében a benzin-olaj keverék keni a csapágyakat.

2020. febr. 16. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!