350. 000 Forintért milyen autót lehetne vásárolni?
Marpedig ha ennyiert akarsz jo autot, akkor a suzuki egy nagyon jo megoldás. Nekem 94 es volt, es nem lehetett legyilkolni.Ezres motorral ment mint a golyo. Utana Roverem volt, most pedig Audi.De kepzeld, a suzukinal sosem izgultam hogy valami baja lesz, sosem hagyott cserben. A masik kettonel mar viszont igen. Mind tulbonyolitott ipari hulladék, betervezett elettartammal. A tobbit is szeretem, főleg a Rovert imadtam a külseje miatt, de sajnos az felett is eljart az ido, de foleg a rozsda. Az audi majd kiderul. De a suzuki nagyon megbizhato. Egy teherauto pedig sok mas autoban is ugyan akkora kart okozott volna. Csak a nagyobb terepjaroknak van sokkal tobb eselyuk, mivel magasabb a felépítményük. De neked arra nincs penzed. Es sok mas embernek sem. Tenyleg van biztonsagosabb auto, de ennyi penzbol jobbat nem kapsz. Esetleg Renault Clio. Allitolag kevesbe rosdasodik, mert sok a muanyag rajta. Vagy a korabban emlitett markak.
Foleg ha elso auto,olyat vegyel amit nem sajnalsz ha meghuzod. Ezeket nem fogod. Annyira. :)
De szinte barmelyiket veszed, szeretni fogod. Hiszen az elso sajat autod lesz. :)Nem menozesre kell.
Ott a gond hogy direkt szopatod magad. szuzukit nem mert az a megbízhatóság mintaképe, helyette egy lerúgott kismotoros dízelt igen.
Soksikert. :D
25-30 éves diesel 5 ös bömöst adnak ennyiért
Na az nem papírból van mint a suzuki
Ajánlom, vegyél olyat:)
Reméljük legalább hogy az 1.2-es TSi-vel vesz Golfot! :D
Én nem szopatnám már fiatalon magamat de ahogy gondolod!
A Swift és a B Corsa lenne jó választás, vagy ott a Twingo, Punto esetleg Clio I. Én egy 2004-es 1.5 dCi Thalia-t vettem 200-ért. Kellett rá költeni egy keveset, de nem volt vészes. Egy EGR, egy generátor (már akkor nem volt jó mikor elhoztuk), szilent és fék (ezt rosszul rakták össze az előző tulajnál, így hátul nem volt megfelelő a fékhatás), illetve az alapok (vezérlés, olaj, szűrők cseréje). Nem lehetetlen ennyiért használható autót venni, de nagyon át kell nézni. A IV-es Golf meg felejtős ennyi pénzért.
Egyébként egy apró kérdésem lenne: ha ilyen kevés pénzed van, akkor miből szeretnéd fenntartani?
Számoljunk kicsit: megveszed az autót 200-ért. Átíratod, biztosítást kötsz: 300 (ha szerencséd van, nekem 20 évesen 3 éves jogsival majdnem 100 lett volna egy évre a Thalia). Elviszed szervizbe az alapokat megcsinálni, megnézni (vezérlés, olaj, szűrő), nagyon optimistán nézve legyen 60, az eddig 360. Megtankolod, mert szinte üres tankkal vetted, veszel bele ablakmosót, egy izzót, 380. Kell majd nyári gumi, esetleg hozzá egy szett felni, 420. Aztán folyamatosan kell fizetni: tankolás, parkolás, szerviz. Aztán el kéne vinni műszakira, de rozsdásodik a kerékjárati ív (20 éves autónál nem is csoda). 500 ezernél járunk, és alig mentél még vele. Biztos, hogy kell neked az autó?
350.000-ért?
Öreget, kopottat, hibásat, rozsdásat, szóval "mindentovábbipénzedetelvivő"-t. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!