Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hogyan szoktátok a fénykürt...

Ti hogyan szoktátok a fénykürtöt használni este?

Figyelt kérdés

4 éve vezetek eddig villantottam szépen fénykürttel, mostanság úgy csinálom , persze városba, hogy lekapcsolom a lámpát és közben fénykürtököz.

Apukám ma ezt meglátta és majdnem megkergetett, szerinte nem így szokás, meg , hogy én mekkora egy gyík vagyok. Persze nem érdekel , hogy mit javasol, mert az általam alkalmazott technika egyértelműbb.

Ti, hogy szoktátok.

Ja, és Swiftem van, tehát az index karon van a ködlámpán kívül minden fénykapcsoló, szóval egyszerű. ;)

2020. febr. 3. 17:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
sötétbe is így csinálod?
2020. febr. 3. 18:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Oke, úgy már én is tudom ahogy kilences mondja, és szoktam is használni. De a tompítottat nem szoktam lekapcsolni hozza, főleg nem este, nekem az alap.
2020. febr. 3. 18:48
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"mostanság úgy csinálom , persze városba, hogy lekapcsolom a lámpát és közben fénykürtököz"

De miért? Honnan jött az ötlet? Milyen megfontolásból? Mi a célod ezzel? Milyen előnyöket vélsz felfedezni ezen módszer alkalmazásakor a hagyományossal szemben? Mi az értelme ennek? Már azon kívül, hogy mekkora gyík vagy (te mondtad).

2020. febr. 3. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
Az a refi?
2020. febr. 3. 19:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel csak jobban megzavarod az embereket.
2020. febr. 3. 20:02
 16/22 A kérdező kommentje:

Juj, ja az a refi amikor magad fele húzod és csak villan egyet, bocsi skacok.

Azért mert amikor világít a tompított és közben villantok, azt nem mindig veszik észre, és ha lekapcsolom és közben villantok az újabban hatásosabb szerintem. Egyébként nem én mondtam ,hogy gyík vagyok hanem Apu. :) én ezt forradalmi újításnak élem meg, könyvet nem fogok róla írni, de ennél okosabb dolgot még soha nem találtam ki.

2020. febr. 3. 20:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Valóban, csak a semmiből villantod ki mas szemét. Nagyon jó vagy.
2020. febr. 3. 20:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Valóban, hatalmas újítás - és puszi hasznos is - hogy este, sötétben lekapcsolod a világítást. Azt tudod, hogy ilyenkor hátul is lekapcsol, azaz kvázi láthatatlan leszel hátulról? Zseniális ötlet.
2020. febr. 4. 04:45
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem, mert hátul nincs tompított. A helyzetjelző ettől független.
2020. febr. 4. 09:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi a tökömnek kapcsolod ki a világítást? Legalább 40 éve MINDEN autóban megvan ez oldva, hogy ha egyszer finoman magadra húzod az indexkapcsolót, az a fénykürt.
2020. febr. 4. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!