Ti hogyan szoktátok a fénykürtöt használni este?
4 éve vezetek eddig villantottam szépen fénykürttel, mostanság úgy csinálom , persze városba, hogy lekapcsolom a lámpát és közben fénykürtököz.
Apukám ma ezt meglátta és majdnem megkergetett, szerinte nem így szokás, meg , hogy én mekkora egy gyík vagyok. Persze nem érdekel , hogy mit javasol, mert az általam alkalmazott technika egyértelműbb.
Ti, hogy szoktátok.
Ja, és Swiftem van, tehát az index karon van a ködlámpán kívül minden fénykapcsoló, szóval egyszerű. ;)
"mostanság úgy csinálom , persze városba, hogy lekapcsolom a lámpát és közben fénykürtököz"
De miért? Honnan jött az ötlet? Milyen megfontolásból? Mi a célod ezzel? Milyen előnyöket vélsz felfedezni ezen módszer alkalmazásakor a hagyományossal szemben? Mi az értelme ennek? Már azon kívül, hogy mekkora gyík vagy (te mondtad).
Juj, ja az a refi amikor magad fele húzod és csak villan egyet, bocsi skacok.
Azért mert amikor világít a tompított és közben villantok, azt nem mindig veszik észre, és ha lekapcsolom és közben villantok az újabban hatásosabb szerintem. Egyébként nem én mondtam ,hogy gyík vagyok hanem Apu. :) én ezt forradalmi újításnak élem meg, könyvet nem fogok róla írni, de ennél okosabb dolgot még soha nem találtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!