Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Főúton a szembejövők villogtak...

Főúton a szembejövők villogtak rám. Igaz kicsit többel mentem mint 90. Utana jöttem rá, hogy mernek nem sokkal utána. Ilyen jóindulatúak lennének az autós társak?

Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Be kéne vezetnetek azt is, hogy rendőrlámpa vagy kanyar előtt villogtok a szembe jövőre. Így fogja tudni, hogy az indexet ki kell tenni, vagy hogy figyelni kell, hogy ha piros a lámpa, akkor meg kell állni. De fizetni a büntit, vállalni, hogy nem tartod be a szabályt, az már nem megy?

De én vagyok a gyökér, persze. Talán ha nem vennétek a jogsit a maffiától, hanem tényleg megtanulnátok vezetni is, az marha jó lenne végre. Most ki a gyökér? Ki a gyökér?

És közben a levegőt is szennyezitek? Azt is tapsoljam meg? Kicsit nézhetnétek már végre magatokba!

2020. febr. 2. 23:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg most is te vagy a gyökér utolsó. Jogsid lathatoan nincs.
2020. febr. 3. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!