Izzításhibát ír ki az autóm. Izzítógyertyán, összekötő kábelen kívül lehet valami más hibaforrás esetleg?
Figyelt kérdés
#dxcf
2020. febr. 1. 23:14
1/12 A kérdező kommentje:
Indulni indul az autó,
2020. febr. 1. 23:14
2/12 A kérdező kommentje:
Esetleg izzító relé? Vagy akkor egyáltalán nem indulna a kocsi?
2020. febr. 1. 23:51
3/12 anonim válasza:
Izzítórelé lehet, de egy hibakód olvasás lenne a tuti.
4/12 anonim válasza:
Lehet csak egy gyertye ment tönkre.
Akkor is hibát ír.
Teszteld le a gyertyákat és meglátod.
5/12 anonim válasza:
Mivel jó idők vannak, így izzítás nélkül (vagy részleges izzítással) is elindulhat az autód.
Jól írják a többiek, nézd meg a gyertyákat. Vagy csíptethetős áram átfolyásmérőt használj (jobb multimétereken van) vagy egyesével szedd ki, és ellenőrizd.
Hanyagold a "szikrázik" "nem szikrázik" dolgot. Rád bízom!
6/12 anonim válasza:
Pont hogy a kábelhiba a legkevésbé valószínű.
Relé, gyertya, biztosíték, az áramköri elemeket kell megnézni.
7/12 A kérdező kommentje:
Meg lesz köszi! :) A gyertya 6 hónapja lett kicserélve NGKra . Nem hinném,higy azzal lenne gond(Bár kitudja...). Az az igazság, hogy sajnos kapott az autóm. NEM AZ VAGYOK , AKI TEGNAP KIÍRT VAGY TEGNAPELŐTT EGY ILYEN KÉRDÉST! :) Mert láttam, hogy volt olyan. Nálam a motor nem kapott,Előtte van az olajszűrő és az is a helyén van. De megpróbálom azt amit leírtatok...
2020. febr. 2. 10:14
8/12 A kérdező kommentje:
Egyébként - 3 , -4 fokban is indult az autó. Akkor nem kellett volna aktivizálódnia a Izzítógyertyának, izzítórelének?
2020. febr. 2. 10:16
9/12 A kérdező kommentje:
Hibakód már akkor is volt ,csak sajnos másnap mentem külföldre. Tegnap jöttem haza,jövő héten tesztelni a gyertyákat...
2020. febr. 2. 10:24
10/12 A kérdező kommentje:
Sajnos azóta sem sikerült tesztelnem a dolgokat, mert a szerelőm külföldön van. Mivel kapott az eleje, így az akksit is leszedtük. Lehet azért világított akkor mikor ráindítottunk ,mert az aku ki volt belőle véve egy hétig?
2020. febr. 9. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!