Autóbérlés 1 évre havi 130 ezer Ft-ért, honnan?
Figyelt kérdés
Honnan tudnék autót bérelni havi kb 130 ezer Ft-ért , 1 évre?
Max 10 éves, és prémiumabb autót szeretnék, például egy F10 BMW 5-öt.
Béreltem már hasonlót, hasonló áron még rövidebb távra is magánszemélytől, több alkalommal is, de onnan most már nem tudok...
Cégtől ilyen áron nem kapok szerintem, hol és hogy tudnék olyan magánszemélyt találni, aki bérbe adja az autóját?
Azért a tulajdonosnak is jó üzlet, ha mondjuk van egy második autója, vagy pedig kevésszer van itthon például, de mégis van egy autója...
2020. febr. 1. 13:28
1/2 anonim válasza:
Szerintem vegyél egyet, majd egy év múlva eladod, bukhatsz másfélmillát.
2/2 anonim válasza:
Utolsó mondatodat nem is értem, szerinted egy f10 bmw kaliberű autót valaki azért tart, hogy legyen tartalék kocsija? Senki nem fogja bérbe adni neked, Vegyél egyet, aztán add el 1 év múlva, kb ennyi az értékvesztése 1 év alatt, ugyan ott vagy, mintha bérelted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!