Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 160 ezer költség 1 év alatt...

160 ezer költség 1 év alatt egy 20 éves használtautóra az sok?

Figyelt kérdés

Tavaly lett véve egy 20 éves astra, direkt azért lett ez mert sok van belőle olcsó a javítás és könnyű a fenntartás elvileg.

Kicsit magasabb áron lett véve az átlagnál és annál jobb állapotban is volt.

Amióta megvan folyamatosan jönnek elő a kisebb bajok, indexkapcsoló csere, kerékcsapágy csere, generátor csere, akkucsere, hátul dobfékek felújítása stb.

És még mindig van hibája.

Már félek mi lesz a következő, pedig elég egyszerű autóról van szó.

Első autó, eddig nem voltam tisztában ezekkel a számokkal és kicsit bosszantó mert folyamatosan hallom az embereket, hogy én így meg úgy olajcserén kívül nem kellett költsek a kocsira stb.

Mennyire számít soknak vagy nem soknak ez az összeg?

2020. jan. 20. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
20 évesnél nem sok. Vagy a vásárlásnál kell fizetned, vagy a szerelőnél. Olcsón jó kocsit nem kapsz.
2020. jan. 20. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én vettem 9 évesen a volvomat, rögtön belenyomtam fél milliót mindenféle szervizre (lengéscsillapító, vezérlés, összes folyadék, szűrők, akksi, generál átnézés, stb.). Azóta patent az autó.

A használt autóknál van mindig egy kezdeti nagyobb kiadás, csak te ezt részletben fizeted.

2020. jan. 20. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy használt autóra mindig költeni kell. Nem sok amit írtál. Ha ezt nem tudod eldogadni vegyél új autót, vagy felejtsd el az autózást. És ezt most nem oltásból írom, hanem őszíntén.
2020. jan. 20. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem sok. Amit használnak, az kopik, romlik.

Ha levonom a 40 ezer kötelezőt, nekem is évente 1-2 kiló körül kér az autó. Gumicserés évben két kiló, máskor kevesebb.

2020. jan. 20. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
27%

F astra?

azt nem érdemes venni

vettél volna ignist, 2005- swiftet stb.

a modernebb kocsik sokkal megbízhatóbbak, ezeket még a 80-90es években tervezték

2020. jan. 20. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly 200 ezer körül költöttem a 19 éves G Astrámra. Ebből két nagyobb összeg a kuplungcsere volt, meg aztán nyáron lerohadt alóla a kipufogó. Ja és még vettem rá új téligumikat is, az is volt vagy 60e. Szóval szerintem az a 160e még nem is olyan sok. Azért a 20 éves autók, azok mégis csak 20 éves autók. Mindig van mit javítani, cserélni rajtuk, ez már csak ilyen. De sok mindent magad is meg tudsz csinálni, amit meg nem, az se kerül szerintem horror összegekbe a szervizben.
2020. jan. 20. 22:03
 7/8 A kérdező kommentje:

G astra, pontosabban 18 éves csak kerekítettem.

Köszi az eddigi válaszokat, akkor nem olyan vészes a helyzet.

2020. jan. 20. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok. Én 2018ban a 20 éves motoromra többet költöttem el első évben. Viszont amiket most cseréltél, sokáig működni fognak jó eséllyel, azaz az átlag le fog menni.
2020. jan. 21. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!