Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik új kompakt autót...

Melyik új kompakt autót vennétek meg legfeljebb 5.5 millió forintért?

Figyelt kérdés

Érdekelnek a vélemények, bár tesztvezetésre úgyis elmegyek az összes típusnál.

Suzuki Swiftbe beleférne a legjobb (nem sport) kiadás.

Ezután a kia rio/Renault Clio páros jön, aránylag magas felszereltséggel.

Peugeot 208/opel corsa páros tetszik a legjobban, viszont az extrák többségéről le kell mondanom (a külső amúgy sem minden)

Egyiket sem alap motorral venném, minimum 100 lóerőt szeretnék. (swift 90)

Leginkább a fenntartás költsége miatt (üzemanyag, adó, biztosítás) szeretnék kisebb autót (nagy család sincs tervbe véve, egy gyerek a suzuba is befér). Mindenképp hosszú távra szeretném,5 év hitellel tehát fontos a megbízhatóság. A kiterjesztett garanciát nem is számolom az árba. :)

Ti melyiket választanátok? Egyéb típus is szóba jöhet, de eddig csak ezeket néztem.

2020. jan. 29. 16:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vágysz nagyon innovatív autóra, se prémium anyaghasználatú beltérre, csak egy egyszerű közlekedési eszközre, akkor az új Fiat Tipo szerintem elég jó ár-érték arányú autó. Ennyiért az 5 ajtós modellből 120 lóerős nyomatékos motorral elég gazdag, majdnem full felszereltséggel megkapod.

A szomszédomnak van ilyen. Soha nem panaszkodott még rá és az árához képest élőben elég pofás autó.

2020. jan. 29. 16:37
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Én a cliot venném!
2020. jan. 29. 16:40
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Kia Picanto vagy Kia Rio
2020. jan. 29. 16:58
 4/27 A kérdező kommentje:
Érveket is szeretnék kérni. A picanto már nagyon kicsi, a swift is csak az ár/érték arány miatt került a listába.
2020. jan. 29. 17:00
 5/27 anonim ***** válasza:
26%

Kezdjük ott hogy nem vennék új autót hitelre, hogy aztán a szalonból kigurulással azon a 20 méteren 1 milliót veszítsen az értékéből.

De ha nagyon muszáj a fentiek közül választani, akkor Kia Rio.

2020. jan. 29. 17:24
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

A Kia Rio-t venném, és eldönteném hogy inkább Gold felszereltséggel és automata váltóval, vagy Platinummal (kormányfűtés, vészfék, alufelni, automata légkondi, navi) de akkor kézi váltóval, hogy 5,5 millión maradjon.

Elfogult vagyok, két éve én is Kiát vettem (az eggyel nagyobb Ceed-et) mert csupa jót hallottam-olvastam róluk, és a 7 év garancia is csábított. Teljesen elégedett vagyok vele.

2020. jan. 29. 17:26
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Picanto nem olyan kicsi.

Kia 7 év garancia és nagyon kényelmes

2020. jan. 29. 17:31
 8/27 A kérdező kommentje:
Mindenképp új autót szeretnék, már harmadjára jártam meg használt autóval és megfogadtam, hogy soha többet, nincs szerencsém. Igaz a havi megtakarításom fele oda, de legalább nyugodt vagyok, hogy megbízható az autóm. Nem beszélve arról, hogy havi 90 ezer mínusszal tudom számolni a költségvetésem, véletlenszerű tételekkel nem annyira.
2020. jan. 29. 17:33
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha engem kérdezel, 5,5M ft-t nem fizetsz egy ekkora autóért, de ez csak az én véleményem.

Az én tippem: most akciós Toyota Yaris 1.5 Active City (tolatókamera,klíma, tempomat, ködlámpa h pár fontosat mondjak) ez jelenleg 4,15M forint+100E forintért még 2 év gari van. Keveset fogyaszt, megbízható szívómotor, ha hosszabb távra mész jól jön, hogy 6 sebességes a váltó.

2020. jan. 29. 18:15
 10/27 anonim ***** válasza:
Swiftet, lehet tucatautó, de azzal lesz a legkevesebb gond!
2020. jan. 29. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!