Téves autópálya matrica bírság, mit lehet tenni?
Küldtek ma egy levelet amin az van, hogy pesten jártam az M-6os autópályán matrica nélkül. A helyzet csak az, hogy baromira nem jártam pesten vagy már 1 éve és kérjék hogy fizessek be 14000 ft-ot.
Mi ilyenkor a teendő?
Kép persze nincs mellékelve, ennyi erővel átverés is lehetne ez a levél, de ajánlott volt és valósnak tűnik. Ilyenkor ezt nem nézi át senki? De komolyan.
Vannak,bőven. Nemzeti útdíjhoz menj be,nagyon készségesek. Januártól van valami új rendszerük,ami néha tévesen vagy késve küld infókat nekik.
Múlthéten kaptam én is 3 bírságot abból az időből,amikor már régen volt matrica a kocsin.. bemutattam a papírokat amiket kaptam tavaly róla,és elfogadták.
Illetve kaptam a már eladott autómra is bírságot matrica hiánya miatt,bevittem az adásvételit,és azt is rögzítették a rendszerben. Bosszantó,hogy ennyire nem kommunikálnak egymással a cégek az országban,de ezvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!