Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 b5 v6 2.4 165LE gépem...

Audi A4 b5 v6 2.4 165LE gépem van. De szinte hallani se lehet a motor hangját. Mivel tudnák javítani rajta? Többi lent :

Figyelt kérdés

Szeretném ha kicsit sportosabb hangja lenne. Nem arra gondolok mint a faluba tunningolt 50le kocsik stb csak egy kicsit legyen hangosabb és sportosabb morgó hangja, ne km azt szeretném ,hogy kettő utcával lejjebb már hallják

De gondolom ehhez ez a v6 2.4 motor elég erős, hogy szép hangja legyen tehát mit kéne tennem?

Sport kipufogón kívül más lehetőség?

2020. jan. 27. 20:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#6 Gratulálok biztos sok ilyet hallottál

A YouTube-on keres rá pontosan erre a V6 2.4 és van aminek szép hangja van csak gondolom nem alapból.

Dr biztos egy 1200 Lada lyukas dobbal az szép 😂

2020. jan. 28. 10:08
 12/15 anonim ***** válasza:

[link]

Köszi szépen youtube király, pont ez az, hogy én nem csak youtubeon hallottam. De tessék, itt van egy youtube videó ami átadja az igazi hangját, elárulom, ilyen hangjuk az 1.8 sor4 motoroknak van.

A vele egy korú BMW sor6 motoroknak, a 6 hengeres Mercedeseknek ettől sokkal szebb hangjuk van. Én mindezt Audi fanként mondom, ha a hang miatt kell az autó, nem akadom, hogy csalódj.

2020. jan. 28. 16:24
 13/15 A kérdező kommentje:

Okes nyertél legyen így

Én nem keresem meg YouTube-on mert annyira nem érdekel legyen igazad

S nem "kell" mert már megvan a vas, és ma voltam egy tuning cégnél és megoldható a "hang" még szebb is (kinek mi a szép persze) mint amit küldtél, de amit mondtak árat nekem annyit nem ér ez a feeling.

2020. jan. 28. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Te mondtad, hogy nézzem meg a youtube-on, pedig nem szorultam rá.
2020. jan. 28. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A magyar ember maga a rák.
2020. jan. 28. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!