Audi A4 b5 v6 2.4 165LE gépem van. De szinte hallani se lehet a motor hangját. Mivel tudnák javítani rajta? Többi lent :
Szeretném ha kicsit sportosabb hangja lenne. Nem arra gondolok mint a faluba tunningolt 50le kocsik stb csak egy kicsit legyen hangosabb és sportosabb morgó hangja, ne km azt szeretném ,hogy kettő utcával lejjebb már hallják
De gondolom ehhez ez a v6 2.4 motor elég erős, hogy szép hangja legyen tehát mit kéne tennem?
Sport kipufogón kívül más lehetőség?
Szerintem annak az autónak van szép hangja, amit szinte hallani sem lehet.
De a kérdés alapján te azt szertnéd, hogy mindenki odafigyeljen, és lássák hogy te 2.4-es V6-osban ülsz. Hiszen már a kérdésben is el kellett dicsekedned vele.
Sikerült értelmezned amit írtam gratulálok!
De neked elmagyarázom amiért így írtam. Pont kiszerettem volna kerülni pár olyan emberkét de csak sikerült ide találni egynek egyből 😂
Azért írtam, hogy milyen motor stb, hogy ne az legyen, hogy nem lehet olyan hang mivel gyenge lehet stb stb
Más részt oda írtam, hogy nem az a brutális hang kell, ami már idegesítő és feltűnő nagyon max tuning találkozókon. Nem erre gondoltam.
Azt meg végképp nem értem, hogy miként tudnák itt felvágni bárki előtt hiszen teljesen személytelen mindenki egy nick név mögött. Tehát nem hiszem ez dicsekvés csak részletesen tettem fel a kérdést.
Remélem most tudod értelmezni Te is a kérdésem, ha nem lépj tovább, köszi.
Ne foglkozz #1-el, tipikus irigy proli magyar, jönnek majd még bőven ilyenek.
Nem hiszem, hogy a sportkipufogón kívűl van más megoldás, de az pont erre való.
Az miért nem jó?
Ja, hogy 165 lóerőre irigynek kell lenni Magyarországon?
A kisember kisember marad új autóval is, na mindegy.
Kérdező: pedig marad a sportkipufogó, csak valami normális, amit németeknél engedéllyel szoktak felszerelni. Azok nem ilyen hülyegyerekesen hangosak, viszont szépen kiemelik az autó hangját. Persze bent ebből semmit nem fogsz észlelni mert ezeknek olyan a hangszigetelésük hogy bent a diesel is csendes.
Akkor ez gyorsan eldőlt, ha más lehetőség nincs. Melyik az sport kipufogó ami ár érték/arányba már javít a hangon és kapok műbizonylatot is ?
Magyar oldalról Linket aki tud dobjon köszönöm.
8as
Csomó A4ben és A6ban van ez a motor, vezettem is A6ot amiben volt. Sőt, van a régi 2.6os Audi motor is, annak se jön át a V6 hangja, nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!