Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Trabant 601 tuning?!

Trabant 601 tuning?!

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy trabant 2t motorom (szöcskében).Gondolkoztam rajta mivel lehetne egy kicsit növelni a teljesítményt pl:henger felfúrás,nagyobb karbi.Szerintetek mivel lehetne elérni teljesítmény növekedés?Előre köszi a válaszokat.:D

2020. jan. 27. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Turbót tegyél rá és csipszet adj neki.
2020. jan. 27. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Hát, sok mindennel pl.: hengerfúrás, rezókipufogó, wartburg motor...

Az a baj ezzel hogy ez olyan mint amikor a 14 éves Pistike tuningolni akarja a simóját, lehetséges, nagyon faszán meg lehet csinálni, de ha azzal kezded a "tuningot" hogy megkérded gyakorin hogy mit csinálj, akkor az már régen rossz...

2020. jan. 27. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
Engem hiába pontozol le, nem én vagyok a hülye.
2020. jan. 27. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg, de szerintem az a legjobb tuning egy Trabinak, ha gyári állapotra hozod...
2020. jan. 27. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is az eredeti állapot tetszik jobban, de leültetve meg egy akkora motort belerakva, ami éppen befér is ütős lehet. Csak sajnos nálunk nem lehet ilyeneket csinálni.
2020. jan. 27. 23:16
 6/6 Mickbro ***** válasza:
100%
Rezos kipuffogo, kulon kulon mindegyik hengerhez. A forgotarcsa atszabasa. Dugattyu szoknya reszelgetes. Felomlo csatornak polirozasa, illesztese a forgattyus hazzal. Hajtokar alsocsapszegeben a furat kitoltese v. lezarasa. Hengerfejbol leszedni a kompresszio novelese erdekeben. Esetleg nagyobb atmeroju szivotorok es hozza nagyobb jobb karbi. Ja a generatortol szabadulj meg, es elektronikus gyujtas Kb. ezek az iranyok, de pontos adatokkal nem tudok szolgalni. Keress, volt rallysokat, akik ilyennel mentek.
2020. jan. 28. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!