Trabant 601 tuning?!
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy trabant 2t motorom (szöcskében).Gondolkoztam rajta mivel lehetne egy kicsit növelni a teljesítményt pl:henger felfúrás,nagyobb karbi.Szerintetek mivel lehetne elérni teljesítmény növekedés?Előre köszi a válaszokat.:D2020. jan. 27. 19:34
1/6 anonim válasza:
Turbót tegyél rá és csipszet adj neki.
2/6 anonim válasza:
Hát, sok mindennel pl.: hengerfúrás, rezókipufogó, wartburg motor...
Az a baj ezzel hogy ez olyan mint amikor a 14 éves Pistike tuningolni akarja a simóját, lehetséges, nagyon faszán meg lehet csinálni, de ha azzal kezded a "tuningot" hogy megkérded gyakorin hogy mit csinálj, akkor az már régen rossz...
3/6 anonim válasza:
Engem hiába pontozol le, nem én vagyok a hülye.
4/6 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de szerintem az a legjobb tuning egy Trabinak, ha gyári állapotra hozod...
5/6 anonim válasza:
Nekem is az eredeti állapot tetszik jobban, de leültetve meg egy akkora motort belerakva, ami éppen befér is ütős lehet. Csak sajnos nálunk nem lehet ilyeneket csinálni.
6/6 Mickbro válasza:
Rezos kipuffogo, kulon kulon mindegyik hengerhez. A forgotarcsa atszabasa. Dugattyu szoknya reszelgetes. Felomlo csatornak polirozasa, illesztese a forgattyus hazzal. Hajtokar alsocsapszegeben a furat kitoltese v. lezarasa. Hengerfejbol leszedni a kompresszio novelese erdekeben. Esetleg nagyobb atmeroju szivotorok es hozza nagyobb jobb karbi. Ja a generatortol szabadulj meg, es elektronikus gyujtas Kb. ezek az iranyok, de pontos adatokkal nem tudok szolgalni. Keress, volt rallysokat, akik ilyennel mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!