Octavia vagy G astra a jobb autó?
Tudom mindkettő használt, öreg autó.
De általánosságban melyik az olcsóbban fenntarthatóbb, minőségibb autó?!
1.6 benzinessel néztem őket.
G astra 1.6 benzin zabálja az olajat, de ezenkívül megbízható autó, A-ból B-be elmész vele. rohadásra hajlamos az Opel ez tény,d e ha vigyázva van rá, és oda van figyelve erre, megfelelően időbe kezelve vannak a rozsdásodó részek akkor nem lesz ezzel sem gondod. Azért a G Astra tartós autó, vannak persze típushibái mint minden autónak, hibátlan autó nem létezik, használtan főleg, de a biztonsági berendezések mg motorilag ha hibátlan akkor nem jársz vele rosszul. Persze egy agyon hajtott roncsot ami el is van hanyagolva külsőleg is azt jobb kerülni. persze ki lehet fogni ennek ellenére is jókat, de rosszakat is sajnos, ez minden autóra igaz.
Octaviaról konkrét tapasztalataim nincsenek. Vezetni vezettem már de az csak egy dolog összesen 150 km-ert mentem egy kölcsön adott Octaviaval. Az illető aki kölcsön adta ő használta sokáig, panaszkodni nem panaszkodott rá. Az alkatrész drágább valamivel mint egy Opel alkatrész, de nem vészesen drága. Fenntartani még így is könnyebb.
Igazából mindkettő előrelépés lenne mert jelenleg egy ezres régi swiftet hajtok.
A fapad fapadja, lassú de legalább hangos is.
A G astra felé hajlok eddig.
Az 1.4 vagy 1.8 is eszi az olajat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!