Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ami a Suzukinál a swift, az a...

Ami a Suzukinál a swift, az a Fordnál a?

Figyelt kérdés
Próbálok olyan összehasonlítást végezni, s keresem azt a típusú Fordot, ami majdhogynem egyezik a swift tulajdonságaival. Ilyenekre gondolok főleg, hogy strapabírás, elektronika, ergonómia, stb.
2020. jan. 26. 13:27
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Igen, inkább kiemelem többször a kérdést, hogy érdemleges (vagy még nagyobb arányban azonos) választ kapjak. Van, aki inkább beszólogat, mert fogalma sincs a kérdés milétéről, illetve ez sokkal jobb megoldás számára. Az ilyet sajnos csak sajnálni tudom. Ahogy látom, csak páran értik a kérdést, illetve lehet valakinek szubjektív véleménye, egyikkel sincs gond (részemről legalábbis). Csak az offolást kellene mellőzni, amit nagyra értékelnék és előre bátorkodok megköszönni...

Szóval, kisebb arányban, de eddig a Fiesta vezet. Van több egyetértés, vagy más véleménye esetleg?

2020. aug. 25. 21:20
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

a Ford nak nincs oylan autója ami strapabíró, megbízható lenne

A ford az olcsó de szar autók gyára.

Nem véletlen hívták anno a nyugat Dacia-jának...

Össze se lehet hasonlítani egy suzukit egy fordal a megbízhatóság tekintetében!

2020. aug. 26. 10:35
 23/28 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom utóbbit az 1 millió Ford-al levezetett km-edre alapozod, igaz? De biztos a piac a hülye, hogy pont haszongépjárműveknél, ahol a strapabíróság a legfontosabb a Ford évek óta piacvezető...
2020. aug. 26. 10:45
 24/28 anonim ***** válasza:

Hagyjátok ezeket... Tipikusan begyöpösödött gondolkodással bíró egyének, akik a közhelyeket tudják fújni, semmi mást.

Fordot, Fiatot, Franciát soha! Ja igen. Ez lehet érvényes volt 30 éve :D

Semmi baj nincs a Fordokkal. Emberek még 1970-ban hiszik magukat.

2019-ben a Ford Euróbában bőven TOP5-ben volt az eladott darabszámok tekintetében. USA-t ne is említsük. Ford F150-et viszik mint a cukrot. USA-ban szerintem minden évben a legkeresettebb autó. Valszeg nem véletlen.

Ford Mustangot szintén nagyon népszerű. Jaaa..tényleg full szar kocsi.

Úgyhogy kérdem én... Mit magyarázol 22-es? :D

Meg ne a 600 ezer km-t futott, 25 éves autókat hasonlítgasd össze légyszi.

Semmi baj nincs a Fordokkal. Igazi panellakó Suzukira élvezkedő lehetsz :D. Csakasuzuki. Tedd a szívedre a kezed. Suzukit hajtanál-e akkor is, ha a bankszámlád végén három 0-val több lenne mint most? Akkor is ilyen nagy Suzuki szeretet tombolna? Valszeg nem. Akkor a 700 lóerős prémiumokra / sportkocsikra vernéd a pöcsöd, amiket 5000 km-enként vihetsz olajcserére.

Érdekes néhány ember autókról alkotott véleménye... Mindig megmagyarázzák, hogy az a legjobb, amit meg tudnak engedni maguknak. Minden más az szar, fölösleges, benzintemető. Saját anyagi helyzetük alapján ítélnek meg egy kocsit. Számomra elérhetetlen? Igen. Akkor az szar!.

Általában az ilyen Suzuki szerelmes emberekből csak a nyomorúság beszél. Nem engedhet meg jobbat / drágábbat, úgyhogy megmagyarázza, hogy a Suzuki az isten, Suzuki mindenre elég, Suzuki a legmegbízhatóbb, satöbbi...Minden más márka meg egy hulladék.

Nem kell messze menni, van ilyen haverom sajnos. Kotla 25 éves ezres Swiftje van, győzködi magát, hogy nem kell jobb, ugyan oda megy, mint a drága autó. Amikor megkérdeztem, hogy akkor is ezt gondolná-e, ha nyerne a lottón? Csak röhögött, és azt mondta, hogy "persze". Dehogy gondolná...

2020. aug. 26. 13:55
 25/28 anonim ***** válasza:

24 es

ha elfogynak az érvek jönnek a személyeskedő degenerált dumák

Kár hogy ilyen barom vagy

tudod oylan helyen dolgozom ahola ford asszisztans bejelentéseket fogadjuk

rengeteg olyanfordhoz kell kimenni amit 1-2 hónapja hoztak kia szalonból és nincs még 1000km se az órájában

Az egyik leggányabban a ford gyártja az autókat

Azért van belőle nálunk is sok, mert nagyon olcsó.

Nem azért mert jó.

És a személyeskedést hagyd meg a családodnak, ha ők bírják te nagyon idióta!

2020. aug. 26. 14:28
 26/28 anonim ***** válasza:

Elfogynak az érvek? Hol fogytak el? Te böffentettél be ide vakon valamit, hogy a ford szar. ÉN voltam az, aki érveket hozott fel te vadbarom :D. De igen, elfogynak az érvek... És személyeskedek. Úgy érzem betaláltam ezzel a kommentel, ráléptem a tyúkszemedre.

Ford "aszisztans" bejelentéseket fogadjátok. Nem tudtál konkrétan leírni 5 mondatot helyesen. De mindegy. Tegyük fel, igaz.

Hogy válaszoljak is a hülyeségedre. Igen. Te (talán) ott dolgozol. Látsz valamit. Hogy ennyi meg annyi fordhoz kell kimenni, amit épp hogy kihoztak a szalonból.

Kérdem én: Honnan az anyámból tudod, hogy bármelyik másik autómárkához (pl. Suzuki) hányszor hívnak asszisztenst, meg hányszor mennek ki 2000 km-es autókhoz? Honnan tudod? Azt ne mondd, hogy kapcsolatban vagy az összes dealer asszisztensével, és közös teázás mellett megbeszélitek a dolgokat :D.

Fingod nincs a többi márkáról. Látsz valamit (Ford), látod az eseteket, és elkönyveled szarnak. Közben még csak hasonlítási alapod sincs. Lehet ugyanannyi 2000 km-es Suzukihoz is hívnak segítséget, mint Fordhoz. Lehet, hogy nem. Lehet, hogy többhöz. Tökmindegy. De lényeg az, hogy úgy minősítesz valamit, hogy nem ismered a többit. Azt hiszed a csoda Suzukikhoz biztos soha senki nem hív assistot, mert nem romlik el SOHAAA. Örök élet +1 év! Sőt, ilyen megbízhatóság mellett nincs is assistjuk :D. Nyilván...

Ja és még valami... Nagy király vagy, tudnod kell. Hány Ford fut Magyarországon? valószínűleg több, mint mondjuk amennyi Kia. Nyilván több eladott autóból többnek lesz baja.

Szóval barátom... Nem biztos, hogy én vagyok a nagyon idióta.

Mindezt úgy mondom, hogy nem Fordom van. Csak unom az ilyen köpködő idiótákat, mint te.

Amerikában olcsó... Persze. Magyarországhoz képest nyilván olcsóbb. De kinnt semmivel nem olcsóbb, mint kategóriájában bármi más. Ugyan annyival olcsóbb kint a tökömtudja... Toyota is. Vagy a Chevrolet.

2020. aug. 27. 08:06
 27/28 anonim ***** válasza:

Kismajom

Van egy rossz hírem

Olyan helyen dolgozom ami sok autómárka Assistance szolgáltatását biztosítja

Ha olyan okos vagy tuti ki tudod találni melyik lehet az...:)

ott van a komplett wv csoport, volvo, ford, és még néhány

És igen pubi, a fordokkal vana legtöbb eset, gyakorlatilag teljesen új mondeókat focus okat tranzit okat kell márkaszervízbe szállítattni mert egyszerüen olyan elektronikai hibák jönnek ki rajtuk amik nem az elhazsnálódásból fakad.

Ha lenne némi fongod a dolgokról akkor nem személyeskednél, és nem hinnéd magad annyira okosnak.

Más autómárkákhoz is kell kiküldeni segélyest, legtöbbször kerékcsere, meg egyébb banális dolgok miatt.

Egyadűla Fordok amik már új korukban szarok.

Mindíg is azok voltak.

2020. aug. 27. 09:34
 28/28 anonim ***** válasza:

Tiszta fogyatékos vagy, esküszöm. 2 mondatot nem tudsz helyesen leírni. Neharagudj "pubikám" de teljesen hiteltelen vagy. Hogy lehetne téged komolyan venni?

"Fordokkal van a legtöbb eset" Van belőle havonta 2? Volvoból meg 1? :D

De ha ekkora szakértő vagy, gondolom kezelni is tudod a rendszert. Kérlek szűrj már rá, hány Fordhoz hívtak titeket idén, és hányszor a többi márkához. Szűrd ki belőle az olyan eseteket, ami jelenleg nem releváns. Marha kíváncsi vagyok az eredményre...

Mert ahogy itt előadod magad, ne haragudj, de nem vagyok meggyőzve :D

Valami ilyesmit röffents vissza:

2020-as esetek száma:

Ford: 112

Volvo: 14

VW: 9

Audi: 18

Aztán ha azt fogom látni, hogy a Ford mellett a szám 10 szer akkora lesz, mint a Volvo mellett, akkor elhiszem amit mondasz. Amúgy csak a levegőbe beszélsz még mindig. Aki nem érvel, az te vagy. Pedig ha valóban ott dolgozol ahol, akkor alá is tudnád normálisan támasztani azt, amit állítasz. De ehelyett te csak lököd ide dolgokat, fújod, hogy szar a Ford, mindig is az volt, mindig is az lesz.

Mindezt el kellene hinnünk egy olyan embernek, akinek a helyesírása alapján 13 év alatt lett meg a 8 általánosa.

2020. aug. 27. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!