Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rajta hagyott tompitott...

Rajta hagyott tompitott fenyszoro letudja szivni az akksit 10 perc alatt?

Figyelt kérdés
Rajta volt hagyva a tompitott mert sotetbe voltunk kb 10 percig es utana mar nem indult be az auto. Mivel mar ugyse indul be azert meg nem jott a segitseg rajta hagytam a lampat hogy ne sotetbe varjunk es kb 5 perc utan teljesen elsotetult minden. Az auto inditas utan 30 km men. Az volna a kerdesem hogy normalis hogy kb 15 perc alatt teljesen leszivja a tompitott az akksit? Vagy az akkumulator mar a veget jarja es kezd tonkre menni?

2020. jan. 26. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, hogy 10 perc alatt leszívja, órákig mennie kéne.
2020. jan. 26. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor már nagyon gyenge az akksi is.

De nem kellene rajta hagyni, mint az ábra is mutatja.

2020. jan. 26. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális.

Legalább 2 órát ki kéne bírnia.

Egyébként ilyen esetben be is lehet tolni az autót és akkor nem kell ott dekkolni. Amúgy meg ellenőrizd a generátort, akkut, szükség esetén csere.

2020. jan. 26. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkumulátorod rossz, a végét járja. Legalább 2 órát ki kellene hogy bírjon. A második butaságot ott követted el hogy mikor észrevetted is égve hagytad, ha lekapcsolod nagy esély van rá hogy 10 perc múlva még be bírod indítani!
2020. jan. 26. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem simán kibírt 12 órát egyszer egy 2001 VW Polonál, hogy a beltéri világítást fent hagytam, este 7 kor leraktam a parkolóban, másnap reggel munkába mentem, mikor láttam, hogy ég....
2020. jan. 26. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Mekkora akkut?

Ha a tompítrott mellett a gyájtás is rajta van az már önmagában legalább 3-4Ah veszteség 15 perc alatt. Ha még fűtöttetek is mellé.. Egy 35Ah-s akkunál ez már 10% kapacitásvesztés.

2020. jan. 26. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Belső világítás nem hasonlítható, általában 5-10 wattos égő, míg a tompított fényszóró 2X 60 watt.
2020. jan. 26. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:
7 ez igaz, de ne mis két órát ment
2020. jan. 26. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, igazad van írtad hogy egész éjjel rajta maradt.

Azt hiszem én is jártam úgy hogy reggel mentem a garázsba és valószínű nyitott ajtó miatt égett a belső világítás(na ebből látszik milyen ósdi autóm van,:D) és reggel simán indult. de ez pontosan azt mutatja hogy ha jó az aksi akkor egyéjszakás belső világítás kalandot illetve egy órás tompítottat is bírnia kell.

2020. jan. 26. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!