Nagyapámnak van egy 2t 601es trabantja első tulajos és régen ki lett vonva a forgalomból sajnos semilyen papírja nincs meg esetleg le lehet kérni valahol az adatait és újra forgalomba helyezni? Köszönöm a segítséget!
Én annak idején egy utánfutót örököltem. Mivel autóm sem volt, nem lett volna mivel használni, kivonattam a forgalomból. Így nem kellett adót, biztosítást fizetnem diákként, a nem létező jövedelmemből. A rendszámot (talán a forgalmit is? erre konkrétan már nem emlékszem, rég volt) le kellett adnom az ocsmányirodában.
Évekkel később úgy döntöttem, hogy eladom a futót, mert nincs rá szükségem. Valamit intézni kellett hozzá az ocsmányirodában, de gond nélkül visszakaptam az eredeti leadott rendszámot. Nem volt ebből semmi gond.
Szerintem menjetek be mindenképp és érdeklődjetek! Elmondják mit lehet és mit nem és mi a pontos menete.
AZ hogy levan adva minden az okmányirodába vagy pedig elveszett és semmi nincs meg az azért különbség.
De próbáld meg az okmányirodában , majd mondanak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!