Nincs fütés a kocsiban. Ha meglevegöztetem a rendszert, jön a meleg, de csak annyi, ami épp befojt a fütö radiátorba. Utánna hideget fuj, és már nincs benne folyadék, csak levegö. Vizpompa jo, termosztát jo, hengerfejezve most volt. Mi lehet a baja?
Először is nézd meg van-e víz benne!
Ha van benne víz akkor a manuális állító nincs-e eltörve vagy valami.
Nos. Szerintem a levegoztetes arra vonatkozik hogy a kiegyenlítő tartályt levegozteti. Gondolom én. Mert azt lehet.
Mondjuk többet gondolkodtam ezen mint a kérdésen.
Esetleg annyira elvan tomodve a radiátor hogy nem jut át rajta víz. De ezt egyszer láttam egy 600 000 ezret futott autónál..
Ha a leírtakat jól értem, akkor légtelenítés után jön a meleg, majd rövid időn belül újra lelevegősödik és nincs fűtésed.
Ha normális, vállalható eredményt akarsz, akkor a fűtőrendszert szét kell szedni. De hallgass Rám, vidd el szervizbe, mert mire a végére érsz, addig beleőszülsz tapasztalat, szerszám és a belefektetett idő miatt!
Bármelyik csatlakozásnál szívhat falsot, lehet rossz a légtelenítők valamelyike, vagy mindegyik, akár a vízpumpánál vagy egy menetnél.
De ha mindenáron Te akarod javítani, megadom a telefonszámom majd ott 3 percen belül meggyőzlek arról, hogy nincs értelme szenvedned vele, és jobban jársz egy szakértővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!