Nem indul az autó, műszerfal se világít nagy a baj?
Figyelt kérdés
Átlagos nap lemegyek az autóhoz beindítanám, gyújtást ráadom a műszerfal nem csinál semmit, viszont a rádió megy ablakok fényszórók működnek. Indítok az autóra beindul és abban a másodpercben le is áll.
A műszerfalon semmilyen visszajelzés nincs a benzin mutató a felénél áll kb. annyit mutat mint amennyi van benne, úgyragadt a jelző. Ha kiveszem a kulcsot ha forgatom a műszerfal nem reagál.
Elvittem szerelőhöz egyenlőre nem tudta még megmondani, csak annyit hogy hibakód alapján 62805 valami komplex elektronikai hiba.
2006-os V golfról van szó.
2020. jan. 24. 00:22
1/3 anonim válasza:
Az akkutól végig kell menni a két vezetéken, mert valahol teljesen megszünt a kapcsolat.
2/3 anonim válasza:
Hasonló gond volt a vectrammal,akksicsere megoldotta.
Próbáld ki egy másik akksival.
3/3 anonim válasza:
Végig sem olvastam, mikor sejtettem hogy golf. Volt egypár golfom, szar mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!