Az autó akkumra ha rákötök egy másik ugyanolyan akkut bikakábellel miért kezd el irdatlanul melegedni és füstölni a kábel?
rudika, ne ugass bele amihez hülye vagy.
Ha akarod, 2x2,5-e MTK vezetékkel bebikázok neked egy autót, csak ahhoz 10 perc kell, nem 3-4.
Mivel 32 éve vezetek, és ennyi idő alatt évente legalább kétszer bikáztam valakit tök alap kábellel, ne magyarázd el nekem, hogy miért nem lehet így bikázni, mert lehet.
Összességében javasolnám egy töltő beszerzését, ha van hová bedugni, és nem kötelező kiszedni az aksit hozzá.
Én sem szedem ki egy autóból, gépből sem.
De még a sarut sem, mert az sem kellemes ha mindent be kell újra állítani, meg ha a rádió kéri a kódot.
8-as, ezt ugye nem mondod komolyan? Minden nap inditsa be és járassa 15 percig.... Jó gyorsan elkopik akkor az a motor. Pláne ilyen hidegben. 15 perc alatt normális kenésig el sem jut alapjáraton az olaj. Nem véletlenül van az, hogy karbis autót 2-3 percig, injektorosat meg fél percig járassuk és utána lassú tempóba induljunk el, hogy minél hamarabb elérje az üzemi hőmérsékletet.
Azzal amit te javasolsz, azzal szanaszét koptatja a motort, hisz a hideginditások hatnak az egyik legkárosabban a motorra hosszú távon.
17-es
Nem lehet hanem javasolt amennyiben töltővel töltöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!