Akik 500-600 ezerért akarnak kocsit vásárolni azok komolyan gondolják?
Érdekes, itt a gyakorin még olyat is javasoltak, hogy 120e Ft-ért vegyen valaki egy Swiftet magának (munkába járás másképp nem volt megoldható).
Na, az már szerintem is erős túlzás.
De 600e Ft-ért autót venni nem olyan abszurd ötlet.
Én közel 7 éve vettem egy akkor 14 éves Mazda 323-at 660e Ft-ért. Az autó azóta is szépen megvan. Javítani már kellett ezt-azt, de pont azért csináltatok meg minden kis hibát, olyat is, amitől simán menne még, mert látom, hogy még jó darabig szolgálni fog. Tehát nem érdemes lelakni, hanem még 20 évesen is hosszú távra lehet vele tervezni.
Aki szerint meg jó biciklit nem lehet venni félmillió forintért, az meg menjen elmeorvoshoz.
13
Keress rá használtautó, meg fogsz lepődni.
Legyünk őszinték, aki ért hozzá, az tudja mit vesz a pénzéért.
Te sem hívod a villanyszerelőt, hogy rakjon fel egy ezer forintos konnektort, 10 ezer forint munkadíjért, ha te magad is tudod, hogy kell feltenni. Hanem ha van időd, felrakod, mert tudod, hogy jobb helye is lesz annak a pénznek!
A kocsivásárlás ugyanez, aki tudja mire kell neki, és ért hozzá, az megveszi használtan annyiért amennyiért akarja, miután meggyőződött róla, hogy mit kap a pénzéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!