Miért nem világit a műszerfalam?
" és utoljára maradt egy narancsàrga drót, amit nem tudtam hogy hová/mihez kössek, és rá tettem a testre ami a fekete szín volt, és akkor egy gyenge szikra látszódott"
Hát gratula👏👏👏!
Nem tudod hogy mit csinálsz, de neki állsz?
Pozitívból kettő van. Az egyikkel csak gyújtással müködik a rádió, a másikkal gyújtás nélkül is. Szabadon választható, hogy melyik bekötést szeretnéd, de a másikat le kell szigetelni, hogy ne tudjon le testelni.
Csináltál egy csinos kis zárlatot.
Vidd el egy autóvillamosági szerelőhöz, és hányd a kereszeteket, hogy jó hírekkel szolgáljon.
SZínre színt. Aham. Véletlenül sem kerested meg a neten, hogy az ISO csatlakozó melyik pontja micsoda, és az új rádión melyik szín micsoda.
Nem a színt a színnel kellett volna, hanem az azonos funkciót az azonos funkcióval, lehet hogy teljesen mást jelent az egyik szín itt, és mást ott.
Akár még a rádiót is kinyírhattad így.
Segíteni próbáltam, ha nem vetted volna észre.
A rádióra rá volt írva, melyik szín micsoda.
Az ISO kiosztása fent van a neten, de filléres átalakító is lérezik. Nem rögtön vágni kell, hanem kicsit guglizni.
Csak beírtam ISO kenwood car radio, és jött a megoldás.
1300 Ft, semmit nem kell vagdalni, összedug, működik, örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!