Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki ignis. Világít a check...

Suzuki ignis. Világít a check lámpa és 9-10 litert eszik főúton?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem, így a fogyasztásával kapcsolatban nincs sok tapasztalatom. Vásárlás után 2-3 nappal elkezsett vilagítani a check lámpa. És most 200 km alatt megevett fél tank benzint. 25 km es távon használom. Ebből 20 km főút, 80-90-es tempóval.

Elvileg 3 hiba miatt tud világítani a check lámpa. Katalizátor, lambda szonda. Meg asszem főtengely jeladó miatt. De akkor rángatna is elvileg. Ennél nincs semmi hiba, megy normálisan. Nincs neki nyomva mert csúszik a kuplungja. Szóval nincs nyüstölve. Lambda szonda miatt tud elvileg sokat enni?

2020. jan. 8. 13:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"Elvileg 3 hiba miatt tud világítani a check lámpa"

Gyakorlatilag meg inkább 3.

2020. jan. 8. 13:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mármint 300 :)
2020. jan. 8. 13:17
 3/15 D. Brasco ***** válasza:
78%
Nem mindegy?had vilagitson....ugyis vagy olyan igénytelen az autóddal kapcsolatban,hogy ugysem fogod megcsibaltatni....erre a legföbb bizonyiték,hogy ugyan annyira szar már a kuplung,hogy lassan menni sem lehet vele mert csúszik,de azert te még kínozod!Gobdolom amig teljesen meg nem áll,hiszen "végig ki van fizetve".......
2020. jan. 8. 13:26
 4/15 anonim ***** válasza:

Olvastasd ki. Nem csak 3 féle hiba lehet az oka.

Amit leírtál arról, hogy közlekedsz, télen 7 körül kéne ennie. A benzinmutatóval ne foglalkozz, az hazudik, gondolom a fogyasztást többszöri teletankolás során számoltad ki.

2020. jan. 8. 13:27
 5/15 A kérdező kommentje:
3-as ne ugass baromságokat basz om a fejed. Nem okoskodást kértem hanem lehetséges opciókat. Csúszó kuplungal vettem meg. 1 hete van nálam, és két héttől hamarabb melyik szerelő vállalja el???
2020. jan. 8. 13:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam csinálni, hogy ha jelez az autó, hogy hiba van, akár hibakóddal, akár csak általánosan jelzi az átvizsgálást, akkor elviszem a szervizbe. De biztosan csak én vagyok ilyen hülye, hogy nem én akarom kitalálni, pláne nem szerelgetni :D
2020. jan. 8. 13:46
 7/15 anonim ***** válasza:
13%

Hat eleg hulye vag, mert ugy basz at a szerelo ahogy akar

-Durrantos

2020. jan. 8. 13:55
 8/15 anonim ***** válasza:
22%

Mit irkalsz hulyesegeket, baassszalak szajba?

Mi kozod van hotzza?

2020. jan. 8. 13:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
7: Nem szoktak átverni. Egyrészt normális hely, nem egy sufni. Másrészt régóta ismerjük egymást, és mindig is odajártam. Meg nem is értem a logikát. Akkor senki se járjon szerelőhöz, hanem otthon tákolgasson? :D
2020. jan. 8. 13:58
 10/15 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg az eladótól,hogy miért világít, tuti tudja :D

Igen, tud sokat enni a szonda miatt.

Tapasztalataim szerint amiből sajnos sok van..10ből 7 helyen még aznap v. másnap tudnak fogadni hibakiolvasásra és azzal a lendülettel ott megérdeklődheted mennyire is számíts és akár időpontot is kérhetsz. Amúgy rengeteg hiba miatt világíthat, vannak akik úgy próbálják "megoldani" pláne autó eladásnál,hogy aksisaru le, várnak majd vissza és 2 kezük össze teszik,ha nem jön egyből elő és a próba úton se.

2020. jan. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!