Mik a motorozás hátrányai?
kérdés milyen helyen dolgozol, el tudod-e zárni a cuccaidat. Nálunk volt egy srác akinek a bukóját rendszeresen berakták a fagyasztóba mondván forrófejű és így talán lehűl :D Gondolhatod hogy nézett ki 12 óra fagyasztás után a bukó és milyen jó lehetett felvenni télen...
Ha van hova rakni a felszerelést, akkor nincs gond. Nekem az irodában volt helyem elrakni mindent - még a motor is befért volna :D
Szintén hely kérdése hogy legyen a melóhelyen száraz ruha, mert évszaktól függően bármikor elázhat az ember. Én többször is eláztam úgy, hogy itthon nem esett a melóhelyen nem esett, de útközben elkapott egy zápor.
Veszel egy zárható táskát motorra, abba bele tudsz pakolni mindent, így nem kell cipekedni feleslegesen. Kulcsra zárod és kész.
Én nem öltözök be 40fokban bőrkabátba, de hosszú farmer meg pulcsi van rajtam.
De az is kérdés, h mennyi időre van a munkahelyed. 1 órányira v 20 p... ezt is mérlegelni kell.
Egyébként a motorozásnak 1 kur.va nagy hátránya van, hogy nincs semmi ,ami megvédene egy balesetben, úgy mint pl egy autó.
22N
Én szoktam nézni az időkép radarját, ingázáskor nagyon ritkán ázom el. Persze ha egész nap esni fog, viszek esőruhát. Hátrány még, hogy veszélyesebb, jobban észnél kell lenni. Nem szabad bízni a többi autósban, ami fárasztó néha.
Cuccokat cipelni nem olyan vész, főleg ha van dobozod. Én ingázáskor a motoron hagyom a bukót, zárt és őrzött mélygarázs. Ha máshova megyek, akkor sisak megy a dobozba, kesztyűvel együtt. Ha hideg van, akkor kabát marad rajtam. Ha nagyon meleg, akkor odaláncolom a motorhoz. Sokszor 2 bukó, 2 kabát, 2 nadrág van odaláncolva, amikor a párommal túrázunk. Megoldható sok minden. Fő hátrány, hogy túrázás közben elázhatsz, hágókon hideg van, 35 fok felett izzadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!