Motorosok, olyan eszköz érdekelne ami egy kis doboz és felszerelve adatokat kaphatsz az útszakaszon a sebességről, kanyarokban dőlésszögről valamint egyébb adatokról?
Nekem haszontalan volna szerintem :) Nem szoktam úgy közlekedni, hogy ilyenre szükségem legyen. Ezt úgy értem, hogy mindig bőven a tudásom keretein belül vagyok, azaz bőven hagyok fékutat, dőlésszöget tartalékba. Ilyen esetben mit tudna mondani ez a kütyü? :) Menjek gyorsabban? Hagyjak kevesebb fékutat?
Illetve a közút nem versenypálya. Ha azt mondja a szerkezet, hogy oké, ismerve téged, mehetsz 90-nel ebben a kanyarban 70 helyett, majd van egy homok- vagy olajfolt, ahol eddig nem volt, mit csinál a motoros? Zakózik valszeg. Közúton egy értelmes motoros sose úgy fog közlekedni, hogy ki tudja használni ennek a készüléknek az előnyeit. Ez a kütyü csak akkor működne amúgy is, ha nem lennének ehhez hasonló külső, ismeretlen tényezők.
Esetleg inkább érdemes volna körülnézni a pályamotorosok körében, habár meglepne, ha ott még nem volna semmi ehhez hasonló.
Ettől nem lennél se jobb,se biztonságosabb. Azon csak a gyakorlás javíthat. Egy szerkezet ami nem ismer és nem is tud minden körülménnyel - pl egyedül, utassal,csomaggal,guminyomás,kopás, időjárás, forgalom, útviszony,stb,stb - kalkulálni nem javít rajtad hanem jó eséllyel a halálba visz...
Felejtsd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!