Ha egy kamion előz autópályán miközben én egy másik kamion mögött megyek a személyautómmal akkor kötelező beengedni magam elé?
Erre szeretnék választ kapni, mert megmondom őszintén nem szívesen játszom ezt a lassítok gyorsítok dolgot.
Meg pl ha 90-el mehetnek akkor miért kell megelőznie?
Nem mindegy hogy előttem megy 90-el vagy mögöttem?
Ti mit gondoltok errel, nyugodtan helyre lehet tenni ha én vagyok a kocsog, csak valaki magyarázza el ennek a miértjét. És ha nem lassítok vissza hogy ő elém bemehessen akkor sokszor elkezd oldalról közeledni felém a belső sávból ami elég ijesztő.
Ha neki mindegy, akkor neked is legyen mindegy hogy előtte vagy vagy pedig mögötte.
Nem értem neked miért kell embereskedned 90-nel.
Hagyd ott őket és kész.
napi 9-10 órát vezethet egy kamionos.
ha csak 2 km/h-val megy lassabban mint tudna az 18-20 km távolság. Lehet neki csak ennyi hiányzik ahhoz, hogy haza tudjon menni aznap. Vagy odaérjen a lerakóra vagy egy parkolóba
Te meg szeretnél állni otthontól 20 km-re, hogy ááá majd reggel hazamegyek?
Mi értelme kamion mögött menned?
Kb fél litert sem spórolsz, cserébe jó balesetveszélyes...
Ha annyira ráérősen akarok menni akkor kamion előtt vagy mögött megyek 200 méterrel úgy, hogy ne tartsam fel/ne másszak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!