Suzuki ignisre lehet turbót rakni? Hogy megbolonduljon egy kicsit az egyenesekbe
Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 20:57
2/7 anonim válasza:
...kezdődik.
Nem lehet. A több levegőhöz több benzin is kell.
Az injektorok határra vannak méretezve, többet nem nagyon tudnak. Ezen kívül hiába a turbó, nem lehetne megfújni a motort, mert magas a kompresszióviszonya, minimális feltöltés esetén is öngyulladásos égés lenne. Nagyon bele kéne nyúlni a motorba.
De nem gondolnám hogy ezt a kérdést komoyan meg kéne válaszolni, ez csak a szokásos "lehetne-e turbót tenni a" és itt egy tetszőleges autótípus jön jellegű hülyegyerek kérdés.
3/7 anonim válasza:
lehet
a csomagtartóba
de jobban menni attól nem fog:)
4/7 anonim válasza:
Már nagyon híres vagy kérdező!!! Sok Facebook csoportba kikerült a kérdésed, többek között a PEC-be (Péntek Esti Cruisingba) is!!!
6/7 anonim válasza:
Na ugye! Mondtam én! #4-es vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!