Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hova tegyem a mélyládát a...

Hova tegyem a mélyládát a kocsimban ha a csomagtartóban nincs hely?

Figyelt kérdés

Azért nincs hely mert be lett gázosítva a kocsi és hát így ugye nem marad neki.

Egyébként egy Chevrolet Aveo 5ajtósról van szó.

Van valakinek valami tippe?

A mélyláda hála a jó égnek egybe van az erősítővel, és henger alakú.

Ha esetleg máshogy kéne megbeszélni: qp696qp@gmail.com az msn és email címem.

2010. júl. 21. 22:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez egész más. Ezt azért csinálták mert mutatják, hogy az ő ...-juk nagyobb. És szeretem a zenét, ezért van 9 hangszórós 500 wattos gyári rendszer a kocsimba.
2010. júl. 22. 11:51
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
külföldön is elég sok autóban van erősítő , mélyláda. pl Angliában is, sőt, ott ha jobban megnézed este rengeteg tuning autót lehet látni. nem tudsz képet küldeni csomagtartóról? hátsó üléssorról? segítek eldönteni, csak pontosan kellene látni, és h milyen fajta a mélynyomód. írj privit.
2010. júl. 22. 15:41
 13/17 A kérdező kommentje:

Holnap megyek megvenni. Ahogy itt lessz lefényképezem és nyomatom át neked. Tehát mint mondottam egy chevrolet aveo-ról van szó. 5 ajtós. Azon filózok hogy azt nem lehet megcsinálni hogy van a gáz alúl és ugye arra rá megy aza lap ami eltakarja. mi lenne ha a lapra menne a mélyláda és arra pluszba rá egy lap? nem maradna sok hely de azért maradna valamennyi. és úgy még szépnek is mondható.

a lényeg hogy küldöm a képeket holnap.

2010. júl. 22. 16:51
 14/17 A kérdező kommentje:

Ő lenne az:

[link]

mivel így nem igazán látod a méretét talán ezen a képen lehet érzékelni a méreteit:

[link]

2010. júl. 24. 19:57
 15/17 anonim ***** válasza:
gondolom van egy szint a gáz tartály felett amit eltakar az eredeti aveo "padló" nem ? arra nem tudod rárakni?
2010. júl. 25. 20:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát ez pont olyan ronda, mint egy gáztartály.Gratulálok, mindkettő nagy üzlet volt!Annak aki eladta...
2010. júl. 25. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát én a gáztartály mellé nem tenném a ládát az tuti.. Lehet nem lenne semmi, de sose lehet tudni!

Én még mindig azt a pártot fogom hogy vegyél a kalaptartóba egy komolyabb pár hangszórót, amiből azért szépen jön a mély is és akkor nem kell láda...

Többiekkel ne foglalkozzál...bírom az ilyeneket akik írják hogy minek láda a kocsiba csak a hülyék tesznek bele... :D Akkor a házimoziról is vágd le a mélynyomót! Minek az?! Csak parasztvakítás az is biztos! :D

2010. júl. 26. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!