Hova tegyem a mélyládát a kocsimban ha a csomagtartóban nincs hely?
Azért nincs hely mert be lett gázosítva a kocsi és hát így ugye nem marad neki.
Egyébként egy Chevrolet Aveo 5ajtósról van szó.
Van valakinek valami tippe?
A mélyláda hála a jó égnek egybe van az erősítővel, és henger alakú.
Ha esetleg máshogy kéne megbeszélni: qp696qp@gmail.com az msn és email címem.
Holnap megyek megvenni. Ahogy itt lessz lefényképezem és nyomatom át neked. Tehát mint mondottam egy chevrolet aveo-ról van szó. 5 ajtós. Azon filózok hogy azt nem lehet megcsinálni hogy van a gáz alúl és ugye arra rá megy aza lap ami eltakarja. mi lenne ha a lapra menne a mélyláda és arra pluszba rá egy lap? nem maradna sok hely de azért maradna valamennyi. és úgy még szépnek is mondható.
a lényeg hogy küldöm a képeket holnap.
Hát én a gáztartály mellé nem tenném a ládát az tuti.. Lehet nem lenne semmi, de sose lehet tudni!
Én még mindig azt a pártot fogom hogy vegyél a kalaptartóba egy komolyabb pár hangszórót, amiből azért szépen jön a mély is és akkor nem kell láda...
Többiekkel ne foglalkozzál...bírom az ilyeneket akik írják hogy minek láda a kocsiba csak a hülyék tesznek bele... :D Akkor a házimoziról is vágd le a mélynyomót! Minek az?! Csak parasztvakítás az is biztos! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!