Milyen autómárka jele az, ami egy kör és benne egy M betű?
Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 19:16
1/23 anonim válasza:
3/23 anonim válasza:
Maybach? Bár az nem kör és nem 1 M betű van benne.
Kicsit pontosabb leírás kellene mert így nem lehet megmondani hirtelen. Mikori lehet kb? Designból lehet következtetni a korára, mekkora autó volt? Suv? Sedan? Furcsa volt vagy láttál már ilyet? Stb stb...
6/23 anonim válasza:
#5, nem mondtam, hogy az, de lefogadom, hogy azt nézte M-nek a kérdező
7/23 anonim válasza:
8/23 A kérdező kommentje:
Egy sima fekete kör volt és benne egy M betű. Mindenféle cifra nélkül. Egy videóban láttam és belülről, az ülések fejreszere volt nyomva. Ahogy meg tudtam ítélni, nagy autó volt. Nem értek hozzá sajnos egyáltalán
2020. jan. 17. 20:26
9/23 A kérdező kommentje:
És dubai videó volt, ottani férfi autója
2020. jan. 17. 20:27
10/23 anonim válasza:
ulesek fejreszere, ulestamlara szoktak olyan logokat is tenni, altalaban himzessel, ami a tuningceg markaja es nem feltetlenul az auto markaja
linkeld a videot, az segitene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!