Melyik autómárkáknak van az autóiban önparkoló rendszer?
Opel Astra K-m van. Tud ilyet. Merőlegesen és párhuzamosan is beparkol, meg is keresi az akkora méretű helyet, ahova befér. A kormányt teljes egészében ő kezeli, nekem csak instrukciókat ad a kijelzőn, hogy menjek előre, hátra, vagy álljak meg.
Megmondom őszintén, amíg újdonság volt nekem ez a funkció, egyszer-kétszer kipróbáltam. Érdekességnek jó volt eljátszani vele. De legtöbbször nem használom, beparkolok inkább hagyományos módszerrel magam.
Amekkora helyre hajlandó a gép berakni a kocsit, oda te is lazán beparkolsz. Nem sok értelmét látom átlag méretű személyautónál.
Jópofa, hogy tekergeti a kormányt, de nagyjából ennyi.
Elöl-hátul radar nélkül szerintem nincs is ilyen rendszer. Ő is ezek alapján tájékozódik. Azt hiszem a kamera meg benne volt ebben a csomagban, tehát eleve nem is tudtam volna nem kérni.
Én eleve magam se pakolok be szűk helyekre. Nem azért mert ne tudnék beállni, hanem a francnak se hiányzik, hogy rámnyissák az ajtót vagy lekoccolják a lökhárítót. Ahova a rendszer nem tud beállni, oda eleve eszembe se jutna leparkolni. Akár inkább gyalogolok pár percet is, ha arról van szó.
#1-es voltam ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!