Autó vásárlás előtt állok. Van kb.2 millió ft-om. Ezért az összegért egy pár éves használt kocsit érdemes venni (PL:Opel Astra, Corsa, Skoda Fabia, Renault Megane, VW Polo, Seat Ibiza, Suzuki Swift. ) Vagy egy új Dacia Logannel jobban járok?
En egy 4-5 evest vennek, suzukit.
Azzal nagy valoszinuseggel nem lesz gond... Olyat, aminek ismered az eloeletet, ellenorizheto... 2 millat sem kell elkolteni... 1.5 ert patent swiftet kapsz, es az mar elveszitett sokat az arabol, 5 evig azt is csak tankolni kell majd
"1.5 ert patent swiftet kapsz, es az mar elveszitett sokat az arabol"
Ez az elmélet. Nekem 6 éves GLX automata swiftem van. Ha feltenném a HAHU-ra az lenne az egyetlen, a környező évjáratokból. Rákerestem a többi max 6 éves automata jól felszerelt suzukira. 3 millió alatt csak a mesében van. Nem jellemző, hogy eladják. Tovább kerestem. Nem tudom sírjak vagy röhögjek. Golftól C5-ig sokmindent kapni hasonló paraméterekkel ( automata ) lényegesen olcsóbban.
2.6 millióért már van normális (rádió, klíma, elektromos ablak, színre fújt lökhárító stb.) új Logan.
El kell menni márkakereskedésekbe, vagy írni egy email-t, aztán megkérdezni hogy 2.5-ért el lehet-e hozni.
Ha 2.3 a kp. és 2.5 az új autó, én nem gondolkodnék, hanem akár hitellel, de megvenném. Értékvesztése nem nagyon van.
Évekig garancia, előre számítható kiadások, nem kell szerelőt keresni, rohangálni hozzá mert ez-az nem jó.
Ennyi pénzért új Daciat nem vennék. Ahogy már korábban is írták,teljesen fapad. Ha egyszer el kell adni,akkor nagyon nehéz lesz a hiányzó extrák miatt. A Swift jó alternatíva lehet, de kevés a 2011-2016os generációban az,ami 2MFt. Esetleg a 3 ajtósok között akad.
Alternatíva lehet még a Toyota Yaris. A 3 ajtósok között akad 2 millióért. ( Második,harmadik generáció.) Bár ezt drágább fenntartani a Swiftnél. Illetve ott van még a második generációs Skoda Fabia. Azt szogirúan az 1.4es benzines motorral. Az 1.2 turbo ( TSI) nagyon beteges.
Talán alternatíva lehet a Honda Jazz,abban kisautó létére rengeteg hely van.
Olyan igénybevétel mellett,amit írtál nem lesz komolyabb baj velük. Mindenképpen SZERELŐVEL VIZSGÁLTASD ÁT vásárlás előtt. Ez 20-30ezer forint,de olcsóbb,mint egy rossz autót megvenni. Remélem segítettem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!