Miért nem megy a fűtés az autóban?
Figyelt kérdés
Opel Meriva B 2010-es, benzines. Az a probléma, hogy ahogy beindítjuk az autót ebben a téli hidegben, kb 5 perc alatt a vízhőfok mérő 90 fokon van. Ez nem hiszem hogy normális, de ennek ellenére csak akkor fúj meleget az utastérbe, ha nagyobb fordulatszámon megy az autó és alacsony erősségűre van állítva a ventillátor. Nem tudom mi lehet a gond, termosztát? de akkor nem menne fel a hőfok olyan hamar. Radiátor? De akkor egyáltalán nem adna meleget. Lehet hogy a termosztát mégis, csak nem jó a mutató, esetleg a vízhőfok jeladó?2020. jan. 16. 08:29
1/4 anonim válasza:
Kevés a víz benne és lehet hogy levegős is.
2/4 anonim válasza:
Én is osztom az előttem író véleményét .ellenőrizd vízszintet,vagy legtelenitsd mert legrosszabb esetben a motort hengerfejesre is vághatod :( ha ez megvan és mégsem fúj meleget,akkor a futoradiator a ludas,az megint egy két variáció .eltömődöt,stb...
3/4 anonim válasza:
Az öt perc teljesen normális. Inkább a radiátor körül nézelődnék.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon alacsony volt a hűtőfolyadék szint, köszönöm a segítséget!
2020. jan. 18. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!