Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E10 benzin "lehet vagy nem...

E10 benzin "lehet vagy nem lehet" csak az autókat beszélik mi van a motorokkal?

Figyelt kérdés

2020. jan. 15. 05:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2020. jan. 15. 06:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez rendben van köszi!Az egyiket megtaláltam de lenne egy quad kawasaki kfx 700 2009 évjárat az viszont nincs.De gondolom mehet bele nem annyira vén még!
2020. jan. 15. 06:44
 3/7 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%

A motoros rész elég sántító :( sajnos

Az évjáratok eléggé kuszàk... Még a típusok is

2020. jan. 15. 06:48
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Azt tudom ha nekem benzines lenne én nem foglalkoznék az ilyen bulvár hülyítéssel. Ezt csak azért nyomják hogy tankolják a prémiumot jó drágán. Tehát önként saját elhatározásból fizetnek az emberek jóval többet , az amúgy is iszonyat drága benzinért.

Okosak ám ezek ott fenn, nem meg emelik az árát hogy jobban tele legyen a zsebük, hanem irkáltatnak mindent a bulvár sajtóval és az emberek meg beleszaladnak a hülyeségbe.

2020. jan. 15. 07:44
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Az autókról is túl sokat beszélnek. Felesleges rizsa az egész.
2020. jan. 15. 08:21
 6/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Ez rendben van köszi!Az egyiket megtaláltam de lenne egy quad kawasaki kfx 700 2009 évjárat az viszont nincs.De gondolom mehet bele nem annyira vén még!"

Ha lenne egy ilyenem, nekem biztos megérne egy levelet a Kawasaki magyarországi képviseletének, ha az nincs, akkor pedig a központnak, angol nyelven, esetleg ismerős segítségével, ha nincs nyelvtudás.

2020. jan. 15. 10:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazad van 6-os úgy is lessz.
2020. jan. 15. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!