Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Középiskola után megéri autó...

Középiskola után megéri autó szerelőnek tanulni?

Figyelt kérdés
Jelenleg informatikát tanulok.

2020. jan. 14. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Az informatikát jobban megéri.
2020. jan. 14. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Pontositanám az első válaszát. Az éri meg jobban amit szeretsz csinálni akár nyugdíjig is.

Én programozó vagyok, szeretem bütykölni az autóm, de nem tudnék reggeltől estig bent a műhelyben melózni, hamar elfogyna a türelmem😅

2020. jan. 14. 21:55
 3/5 Beviz Elek ***** válasza:

Ott a pont.

Az informatikában szerintem nagyobb jövő van, de én sosem csinálnám. Elég sokat el tudom nyomkodni a gépet ha oda jutok (mondjuk inkább telefonon netezek), de ha dolgozni kellene rajta, akkor menekülnék. Ha valami leköt akkor leragadok, de egyik téma sem olyan amit munkaként lehetne csinálni.

Autót szívesen bütykölök, de nem tudom mennyire bírnám napi 8 órában.

Kezdőként egy műhelyben nagyon keveset kapsz, évek múlva viszont jó lehet ha összegyűlik némi tapasztalat és tudsz nyitni saját helyet.

Csak a pénz miatt egyiket sem tudnám csinálni, azt válaszd amelyiket szívesen csinálnád.

2020. jan. 16. 19:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Az az egyetlen probléma hogy nem tudom hogy tényleg szeretném e csinálni vagy csak egy fellángolás.
2020. jan. 16. 21:30
 5/5 Beviz Elek ***** válasza:
Ha te nem tudod, mi honnan tudnánk?
2020. jan. 16. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!