Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitévő legyek, tényleg nem...

Mitévő legyek, tényleg nem tudom mit legyen a Peugeot sorsa, eladás vagy megtartás, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy elég szélsőséges a márka (Peugeot) megítélése (vajon a többi kettőé is?). Konkrétan: van egy P. 207-es benzinesem, 2007-es, 1.4 75 lóerő, az égvilágon semmi baja, 4 éve van nálam, vezetett szerviz könyv, hiba kód mentes (múltkor olvastattam ki szakikkal), elektronika, motor bontatlan, teljesen alap felszereltség, Urban. Ennek ellenére még mindig olvasok olyan kommenteket, hogy "xar", "szutyok" stb egy autó, pedig visszakeresve az utóbbi évek hozzászólásait, meglepően jó véleményeket lehet olvasni KONKRÉTAN erről a típusról. Most egyesek, pl hazai nemzeti radikálisok lehet, hogy felhördülnek, nem is ehhez a témakörhöz tartozik, de lehet, hogy nagyon közeledik már a 100 éves évforduló, s így újra és újra a franciákat "találjuk" meg, mint "bűnbakokat"? Én értem, hogy voltak a 2000-es évek elején eléggé problémás típusok, pl 307, kettes Mégane, Laguna, de kb 2006-tól minőségi váltás történt, és csak ezért leírni egy konkrét autómárkát, márkákat, az enyhén szólva is helytelen, ti nem így gondoljátok? Összegezve tehát, aki szerint érdemes vagy nem érdemes megtartani, vélemények a márkáról, stb, az is írjon. Pl ha érdemes kicserélni, akkor milyen típusra, csak pár példa: Egyes Skoda Fabia-t érdemes még venni, 1.4 68 vagy 75 lovas, Seat Cordoba második generációs, 1.4, Ford Fiesta 6. vagy 7. generáció, Opel Corsa D? Ezek jutnak most hirtelen eszembe, köszi hogy végigolvastátok.

2020. jan. 14. 08:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem, én abszolút nem felvágásból írtam, hogy ilyenem van, és nem is hergelni a hazafiakat, csak hát ugyebár annyian nem kedvelik a franciákat. Hogy már nem tudom, mit higgyek. Hogy pl csak én fogtam ki egy probléma mentes példányt vagy VALÓBAN ez egy francia létére valóban megbízható, jól sikerült típus volt?
2020. jan. 14. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Elég nyomorék ember vagy hallod e.
2020. jan. 14. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Most a válaszokból arra következtetek, hogy azért akarnád lecserélni, mert mások utálják? Csak mert ezt nem akarom elhinni, felnőtt emberként több eszed lehetne.
2020. jan. 14. 12:56
 14/16 anonim válasza:
75%

Nem igazán értem ezt a franciaautó-ellenességet. Oké, voltak kevsébé jól sikerült példányok, de egy az egyben leszarozni egy nemzet termékeit? Különben is, én éltem Dániában és Hollandiában, és meglepődtem, hogy ezekben az országokban - de különösen Dániában - mennyi francia autó van. Pedig vehetnének japán vagy német autót is, van pénzük, de mégis franciát vesznek. Vajon miért? Azért, mert egyáltalán nem rossz, sőt! Kifejezetten jó autókat gyárt a Renault, Peugeot, Citroen. De Magyarországon is rengeteg van, nagyrészt a jó ár-érték arányuk miatt.

Bírom, amikor pár tudatlan proli fikázza a francia termékeket, amikor a franciák gyártják a TGV-t is, ami az egyik legjobb motorvonat a világon, és hazánk ipara nagyon messze van attól, hogy ilyet produkáljon.

Összegzés: vigyázz a Peugeot-dra, gondozd, és akkor még sokáig megbízhatóan fog szolgálni.

Végül egy cikk:

[link]

2020. jan. 16. 17:46
 15/16 anonim ***** válasza:
34%
Vegyél egyet. Fogadnék 3 forintban neked még nem volt autód. Semmilyen.
2021. jan. 1. 13:02
 16/16 ipecsek válasza:
100%
Teljesen jó autó a 207-es. Használd nyugodtan:)
2021. jan. 28. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!