Mitévő legyek, tényleg nem tudom mit legyen a Peugeot sorsa, eladás vagy megtartás, mit tennétek a helyemben?
Nem igazán értem ezt a franciaautó-ellenességet. Oké, voltak kevsébé jól sikerült példányok, de egy az egyben leszarozni egy nemzet termékeit? Különben is, én éltem Dániában és Hollandiában, és meglepődtem, hogy ezekben az országokban - de különösen Dániában - mennyi francia autó van. Pedig vehetnének japán vagy német autót is, van pénzük, de mégis franciát vesznek. Vajon miért? Azért, mert egyáltalán nem rossz, sőt! Kifejezetten jó autókat gyárt a Renault, Peugeot, Citroen. De Magyarországon is rengeteg van, nagyrészt a jó ár-érték arányuk miatt.
Bírom, amikor pár tudatlan proli fikázza a francia termékeket, amikor a franciák gyártják a TGV-t is, ami az egyik legjobb motorvonat a világon, és hazánk ipara nagyon messze van attól, hogy ilyet produkáljon.
Összegzés: vigyázz a Peugeot-dra, gondozd, és akkor még sokáig megbízhatóan fog szolgálni.
Végül egy cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!