Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Férfinak Fiat 500-as? Nekem...

Férfinak Fiat 500-as? Nekem nagyon bejön

Figyelt kérdés

Évek óta tetszik az új fajta Fiat 500-as, ráadásul olyan színekben, mint strandkorlát kék, sárga, vagyis az ilyen nagyon feltűnő színekben.

Ráadásul nem egy vékony trendi srác vagyok, nem lyukas térdű farmerban, hanem egy szimpla, mérnők kinézetű kocka, aki 30 felett jár.

Mit gondoltok, megengedhetem magamnak a mai társadalmi nézetek mellett, hogy Fiat 500-ba üljek? Minden haverom Octaviával, BMW E39-el, és hasonló autókkal jár.

2020. jan. 12. 23:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

"a mai társadalmi nézetek".

Mit össze hadoválsz itt, jó hogy nem már a politikai nézetek miatt veszel autót.

2020. jan. 13. 07:14
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Kollégámnak (férfi) is van és a kutyát nem érdekli.
2020. jan. 13. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon cukcsimukcsi fiúka leszel benne, tegyél rá szempillát, és masnit is!
2020. jan. 13. 12:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszaitokat! Hétvégén megnézem az autót, kipróbálom, hogy legalább az üléspozíció, és a vezethetősége rendben van-e.
2020. jan. 16. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:
64%
Osztálytalálkozóra inkább szerintem busszal menj...
2020. jan. 25. 20:43
 16/16 A kérdező kommentje:

Időközben úgy gondolom, hogy eleve butaság volt a kérdés.

Ha valamit szeretnék, és azt megvalósítom mások véleményéknek figyelembe vétele nélkül, akkor elég sok mindent megtettem magamért.

2020. jan. 25. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!