Sikeres kresz vizsgát tettem, de nem kaptam semmilyen papírt róla, vajon fent van valahol a bizonyitek?
Nekem annak idején nem elektronikus volt még, de a lényegen nem változtat.
Szóval amikor leteszed a vizsgát, akkor neked kell lépni. Felhívod az iskolát (ahol a gyakorlatot szeretnéd csinálni), mondod, hogy KRESZ vizsga után szeretnéd elkezdeni a gyakorlatot és majd útbaigazítanak. Két opció van, vagy kiosztanak neked egy oktatót, vagy neked kell választani valakit.
Csak egyre figyelj: autósiskolák szoktak olyan akciókat csinálni, hogy az elméleti tanfolyam ingyenes, ennek viszont az a feltétje, hogy a gyakorlatot is náluk csinálod és ha mégis más iskolával csinálod a gyakorlatot, akkor utólag ki kell fizetni az elméleti tanfolyamot az első iskolának. Ha netán te is ingyenes elméleti tanfolyamot kaptál, akkor ezt ne felejtsd.
Az iskola szzámítógepes hálózaton mrgkapja az értesítést a tanulója sikeres (vagy siketelen) KRESZ vizsgájáról.
A gyakorlati rész elkezdéséhez többnyire a tanulótól várják az első lépést, ő kezdeményezze a vezetés gyakorlásáról a tivábbiak megbeszélését, ha nincs arra pillanatnyilag pénze, az iskolától nem zaklatják.
A befizetett tandíj esetén is lehet csönd, sok oktatónál több hónapos a várólista (ezért is kell a tanulónak rákérdezni a további teendőkre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!