Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lecserélnétek az autótokat...

Lecserélnétek az autótokat egy ugyanannyi idősre, ha abba sokkal kevesebb a km és egy egygazdás magyar autó?

Figyelt kérdés
Nekem egy Seat Leon van 290e km el 2000-es évj 1,6 benzin(németből lett behozva 5 éve,törve is volt). Viszont az utcánkban van egy ugyanennyi idős egygazdás G astra 1,4es, első tulajos ,garázsban tartott autó 113e kmel(ami ritkaság ennyi km ennyi idősben és valós km ). Kb egy árban vannak. Gondolkozom a megvételén?
2020. jan. 12. 11:24
1 2
 1/12 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
0%
Én megvenném
2020. jan. 12. 11:32
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Kérdés az árkülönbözet.

Ha a tiedet nem sokkal kevesebbért el tudod adni, akkor én simán lecserélném.

2020. jan. 12. 11:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, melyik 1.4-es opel motorral.

Ha a láncos, sikítva menekülnék.

2020. jan. 12. 11:50
 4/12 ThodEE GoD ***** válasza:
100%
A kevés km nem jelent semmit, én nem fizettem érte csak megkaptam nagyfateromtól és átadásnál elmondta hogy most 20ezret mehetek vele nyugodtan mert olaj feltöltve, vezérlés meg jóval odébb van még. 300km-re lakom, eljöttem vele és az ablakmosót töltöttem volna csak fel mikor látom hogy a generátoron szanaszét lóg már az ékszíj, ezután körbenézve kiderül hogy a vezérlése is hasonló állapotban, a teli olaj meg inkább olajsár volt mint kenőanyag. Jó az öreg tulaj és a keveset futott autó?
2020. jan. 12. 12:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem cserélném el mert, 15 éves 120000 van benne és én vagyok az első gazdája. Ettől nincs jobb.
2020. jan. 12. 12:33
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem, mert tudom, hogy 340 ezer km alatt én nem hagytam ki olajcserét, vezérlés cserét, sem nagyjából semmit, garázs helyett letakarom, télen két naponta alulról mosom és indítás után leállítás előtt 1 percet hagyom békén. Naponta figyelem víz/olaj szintet, és légszűrőt 2 havonta cserélek olajat meg 7 ezrenként.

Nekem van ismerősöm aki 40 ezrenként cserél olajat 15 éve megvan a kocsi és van benne 105 ezer...

2020. jan. 12. 12:38
 7/12 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Egy 20 éves autót lecserélni egy másik 20 évesre csak mert kevesebb km van benne?

Ne legyenek hiú ábrándjaid, az autót nem fogod megtartani 30 éves koràig mert költséges lesz a kasztniját életben tartani.

Ha nem lóg a Leon bele biztosan nem cserèlném le egy Opelre, ha cserèlni kell akkor pedig újabbat vennék.

2020. jan. 12. 12:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Azt még át kell íratni, erdetvizsga. Utána az új autót le kell szervizeltetni, olajcsere, vezérlés csere,kopó alkatrészek átvizsgálása _cseréje. Ha ezt mind a jelenlegi autódra költöd, van egy szuper kocsid.
2020. jan. 12. 12:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi értelme. Én minden váltásnál (nagyon sok autóm volt) arra törekedek, hogy vagy jobb legyen, mint az előző (erősebb, felszereltebb), vagy teljesen más kategória legyen. A te esetedben lehet még visszalépés is lenne az Opel.
2020. jan. 12. 12:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Eszem ágában nem lenne. 2005-ös autóm van, 328.000km-rel. De pontosan ismerem, tudom hogy nincs rejtett hibája, tudom mi mikor mire lett benne cserélve. Tudom, hogy ez a sok km hogyan lett belehajtva (autópálya). Tudom, hogy a sok km ellenére hibátlan és nem valószínű, hogy nagy meglepetéseket okozna. Ezen kívül 2005-ben full felszereltségű volt, ami még ma 2020-ban sem rossz, nem számít fapados autónak. Teljesítménye a mai autókhoz képest is átlagosnak mondható.

Ha cserélném, akkor mindenképp lényegesen újabbra, erősebbre, bővebb tudásúra cserélném. Egy ugyan ilyenre, csak kevesebb km-es használtra nem sok értelmét látom.

2020. jan. 12. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!