Lecserélnétek az autótokat egy ugyanannyi idősre, ha abba sokkal kevesebb a km és egy egygazdás magyar autó?
Kérdés az árkülönbözet.
Ha a tiedet nem sokkal kevesebbért el tudod adni, akkor én simán lecserélném.
Kérdés, melyik 1.4-es opel motorral.
Ha a láncos, sikítva menekülnék.
Nem, mert tudom, hogy 340 ezer km alatt én nem hagytam ki olajcserét, vezérlés cserét, sem nagyjából semmit, garázs helyett letakarom, télen két naponta alulról mosom és indítás után leállítás előtt 1 percet hagyom békén. Naponta figyelem víz/olaj szintet, és légszűrőt 2 havonta cserélek olajat meg 7 ezrenként.
Nekem van ismerősöm aki 40 ezrenként cserél olajat 15 éve megvan a kocsi és van benne 105 ezer...
Egy 20 éves autót lecserélni egy másik 20 évesre csak mert kevesebb km van benne?
Ne legyenek hiú ábrándjaid, az autót nem fogod megtartani 30 éves koràig mert költséges lesz a kasztniját életben tartani.
Ha nem lóg a Leon bele biztosan nem cserèlném le egy Opelre, ha cserèlni kell akkor pedig újabbat vennék.
Eszem ágában nem lenne. 2005-ös autóm van, 328.000km-rel. De pontosan ismerem, tudom hogy nincs rejtett hibája, tudom mi mikor mire lett benne cserélve. Tudom, hogy ez a sok km hogyan lett belehajtva (autópálya). Tudom, hogy a sok km ellenére hibátlan és nem valószínű, hogy nagy meglepetéseket okozna. Ezen kívül 2005-ben full felszereltségű volt, ami még ma 2020-ban sem rossz, nem számít fapados autónak. Teljesítménye a mai autókhoz képest is átlagosnak mondható.
Ha cserélném, akkor mindenképp lényegesen újabbra, erősebbre, bővebb tudásúra cserélném. Egy ugyan ilyenre, csak kevesebb km-es használtra nem sok értelmét látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!