Érdemes olyan autót venni amiből nincs sok az utakon, de jó?
Ja hogy a mazda az úgy am blok ritka.
Akkor nem az én kérdésem ez.
Egyébként azt kell figyelembe venni, hogy valóban ritka autóhoz, nem nagyon lesz bontott alkatrész, és az új is drágább, esetleg kicsit tovább tart beszerezni. Ha a technika is különleges benne, akkor kevesen értenek hozzá. Kajtatni kell megbízható és hozzáértő szerelő után.
Ettől függetlenül én ritka autót vettem, és egyáltalán nem bántam meg.
#6: Milyen autód van, ha nem titok?
Mert nekem pont fordítva van. Egy széles körben használt hajtáslánc, egy ritka kasztniban. Így nekem pont fordítva van. Ha karosszéria, beltér, egyéb típusspecifikus dolog kell az két-három nap, ha valami ami több típusban is van, az másnapra van mindig. (mondjuk ez messze nem heteket jelent)
Általánosságban óva intenélek. Több autó több alkatrész, több szakértelem, olcsóságot és rugalmasságot jelent.
De ha utánanézel az autónak részletesen. Belenézel gyakori hibáikba és javításukba pontosabb képet kapsz. Továbbá a konkrét autótól is függ meg hogy eddig hogy volt használva. Addig meg csak általánosságban dumálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!