Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szívás a használt...

Miért szívás a használt Autóvásárlás?

Figyelt kérdés
Én nem értem. Kinéztem egy használt Mazda 3 1.6 CD-t, még 2 éve, egy Facebook csoportban tettem fel hirdetést, hogy keresek autót, szépen kiszűrtem, hogy azokat, akik nem voltak hajlandóak belemenni az átvizsgálásba. Aztán egy másik csoportban feltettem kérdésként, hogy melyik márkaszerviz a legjobb az adott városban, s oda elvittem az autót, amivel minden rendben volt, ahogy most is. Hosszas, de egyáltalán nem volt egy bonyolult folyamat, ezzel szemben sokan találomra megvesznek egy jónak látszó autót, s még csak arra se veszik fáradságot, hogy megkérdezzék, hogy az autót át lehet-e nézetni. Akkor kérdem én, kit kell hibáztatni? Mert a vásárló is ugyanolyan hibás, mint a kereskedő, persze ez nem jogosít fel semmire, de nyilván kevesebb lenne a csaló.
2020. jan. 5. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Én a nagykönyvben megírt minden hibát elkövettem, és pöpec az autó, mázli. ¯\_(ツ)_/¯
2020. jan. 5. 17:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Tán egy autószerelő vagy?
2020. jan. 5. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mi a kérdés?

Te körültekintő voltál, pacsi, büszke lehetsz magadra, más meg nem.

2020. jan. 5. 17:47
 4/6 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%

Nem szívás

Én szeretek autót venni...

Meg motrot...

Még trakeszt...

És mindet atvizsgaltATOM ...

2020. jan. 5. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszeru de nem akkora szivas.

At kell nezetni vasaralas elott.

Akkor van szivas mikor kinezel egy autot ami messze van toled es kiderul hogy eloben teljesen mas mint a kepeken.

2020. jan. 6. 13:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért szívás? Érteni kell hozzá, vagy fizetni egy jó szerelőnek, hogy nézze meg. 6 éve vettünk olyan autót, amiben 825.000 km volt és műszakilag teljesen fitt volt. Motorikusan nulla forintot kellett az autóra költeni. Szokásos kopó alkatrészeket kellett csak cserélni, de azt se egyből. Fék, lengéscsillapító, hűtő és nagyjából ennyi. Nem a km-t kell nézni, hanem az állapotot!! Mellesleg sok német prémium még ötödennyit se megy el. Renaultról van szó!
2022. márc. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!