Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire értékelnek egy...

Mennyire értékelnek egy igazán megbecsült különös gondossággal használt autót?

Figyelt kérdés
21 éves Opel Astra de páratlan szép állapotban,161000kmel abszolút,költségmentes autó. 360000ft ért árulom,és mindenki sokallja. Inkább vesznek 200ért olyat aminek lóg a bele? Mennyire reális szerintetek az elképzelésem?
2020. jan. 4. 17:59
 1/7 anonim válasza:
Szia. Sokan èrtèkelnek. Èn vettem szeptemberbe egy renault megani classicot 263xxxkm-el 22 èves 370ezerèrt, 1 tulajos volt vègig, szerviz könyv, törzs könyv minden meg volt, patika àllapotú. Meg vettem mert nekem fontos hogy menjen ès ne a 6.odik tulajt jàrja fèl èv alatt, ès megy rendesen. Nincs check engine, ès tàrsai vagy èppen karàcsonyfa. Vehettem volna bmw-t is mert volt 480èrt e36 compact vagy 19999es 5ös bmw de nem kellett mert 60.adik tulajosak voltak. Hidd el nem sok amennyièrt adod. Ha patika ès költsèg mentes ne engedj belőle. Aki sokalja annak köszönd meg ès takarísd el.
2020. jan. 4. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az összes nepper ilyen szuperlatívuszokkal meg ennyi futásteljesítménnyel árulja a fostalicskáit. Nyilván a tiéd színigaz, az övék meg ordas nagy kamu, de ők is ugyanezt mondják. Innentől kezdve aztán mindegy is, hogy mi az autó előélete, mert az átlagember úgy van vele, hogy úgyis csak vásárlás után derül ki, mekkora fos az a fos, a vételárat viszont előre kell kiperkálni, úgyhogy megveszik, ami olcsóbb.
2020. jan. 4. 18:12
 3/7 Tomcatters. ***** válasza:
100%

Hát ezt így nehéz megmondani látatlanba.

Ha fent van hahun, vagy valahol, esetleg egy a hírdetésre mutató linket tehetnél 🙂

2020. jan. 4. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanezt kérdezted tegnap,csak az alany egy 1.0 Swift volt...

Itt akarsz balekot keresni??...

2020. jan. 4. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
2020. jan. 4. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Az állapot vagy igaz vagy nem. De az ár az biztos.
2020. jan. 4. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha egy original full extra GSI lenne, akkor sem ájulna el tőle túl sok ember. Egy tucat Opel meg sajnos ilyen szempontból nem jelent értéket. A km ahhoz már sok, hogy még tárolgasd 20 évig, amikor majd egy gyűjtő pénzt adna érte
2020. jan. 4. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!