Mennyit keres egy kezdő autószerelő?
Sajnos báznaröcsögén ez a helyzet,nem csak a Te szakmádban.
Gyere Pestre fel,itt ennek sokszorosát hazaviszed!
Egy közalkalmazott takarító bére több mint nettó 140e Ft 8 órában. Sürgősen keress másik munkahelyet, mert itt éhbérért dolgozol. A tapasztalat és a rutin majd megjön idővel, de nagyon fontos, hogy ha valamiben nem vagy biztos, vagy nem csináltál még, akkor inkább kérdezz meg egy idősebb kollégát, esetleg olvass el egy szerelési útmutatót, mielőtt nekiállsz.
Sok szívást lehet így elkerülni.
Azért ez szomorú :( 130 ezer forint egy szerelőnek szerintem lófsz. Még akkor is ha kezdő, még akkor is, ha vidék.
Ha jól veszem ki a sorok közül, el vagytok havazva a munkával. Másfél év alatt volt fizetésemelésed? Esetleg üljetek össze egy bértárgyalásra,ahol rávilágítasz, hogy nem volt fizuemelésed, sok a munka, amit 2-en már nem bírnának... Persze te ismered a főnököd. Szerintem érdemes lenne elkezdeni körülnézni máshol, hogy legyen tárgyalási alapod. Ha mondjuk találsz egy helyet, ahol nettó 180-at adnának, azzal már mehetsz a főnökhöz bértárgyalásra. Csak óvatosan, nehogy két szék közt ülj a földre.
Garantált bérminimumot törvény szerint meg kell hogy kapd. Ami már bruttó 200 fölött van.
Saját példámon keresztül határozottan tudom cáfolni, hogy Budapesten kolbászból van a kerítés! Ugyan abban a munkakörben, jóval többet keresek egy vidéki városban, ahova nemrég költöztem, mint amennyit kerestem Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!