Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit keres egy kezdő...

Mennyit keres egy kezdő autószerelő?

Figyelt kérdés
Autószerlőként dologozok 1 és fél éve keresetem bruttó 200 ezer ft mezőgazdasági gépész végzettségem van! Számomra nem valami komoly pénz 130 ezer nettóban! Faluban vagyok egy szervízben a főnök általában elég idegbeteg idős ember. Néha előfordulnak hibáim amit el is tudtam volna kerülni ha jobban oda figyelek! Viszont vele együtt 3-an dolgozunk egy műhelyben és elég sok motorhibás autót elvállal még mellette naponta kb 10-15 másik autó kissebb javítások meg minden ami van. És állandóan idegeskedik,hogy nem jól haladunk! Van még mit tanulnom azt tudom de máshol ez,hogy van mennyit fizetnek kb? Más kezdő autó szerelőnek mennyi ideig tart mire mindenbe belejön rendesen? Szeretem ezt csinálni és folyamatosan csinálom a dolgom nem szoktam olyant csinálni,hogy megállok inni cigizni délben szoktam fél óra 45 perc ebéd időt kapni utána este 5-ig dolgozunk megállás nélkül van mikor még túlórába is ott maradok! Egyszer úgy volt hogy elmegyek máshová dolgozni mert eleinte még a bejelntéssel is bajok voltak. Viszont rávett,hogy maradjak most annyielértem,hogy bevagyok rendesen jelentve 200 ezer bruttóra!
2020. jan. 3. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos báznaröcsögén ez a helyzet,nem csak a Te szakmádban.

Gyere Pestre fel,itt ennek sokszorosát hazaviszed!

2020. jan. 3. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Győr-Moson-Sopron 250-300 nettó
2020. jan. 3. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit keres, hát te magad leirtad hogy mennyit keresel.
2020. jan. 4. 06:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy közalkalmazott takarító bére több mint nettó 140e Ft 8 órában. Sürgősen keress másik munkahelyet, mert itt éhbérért dolgozol. A tapasztalat és a rutin majd megjön idővel, de nagyon fontos, hogy ha valamiben nem vagy biztos, vagy nem csináltál még, akkor inkább kérdezz meg egy idősebb kollégát, esetleg olvass el egy szerelési útmutatót, mielőtt nekiállsz.

Sok szívást lehet így elkerülni.

2020. jan. 4. 07:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért ez szomorú :( 130 ezer forint egy szerelőnek szerintem lófsz. Még akkor is ha kezdő, még akkor is, ha vidék.

Ha jól veszem ki a sorok közül, el vagytok havazva a munkával. Másfél év alatt volt fizetésemelésed? Esetleg üljetek össze egy bértárgyalásra,ahol rávilágítasz, hogy nem volt fizuemelésed, sok a munka, amit 2-en már nem bírnának... Persze te ismered a főnököd. Szerintem érdemes lenne elkezdeni körülnézni máshol, hogy legyen tárgyalási alapod. Ha mondjuk találsz egy helyet, ahol nettó 180-at adnának, azzal már mehetsz a főnökhöz bértárgyalásra. Csak óvatosan, nehogy két szék közt ülj a földre.

2020. jan. 4. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Garantált bérminimumot törvény szerint meg kell hogy kapd. Ami már bruttó 200 fölött van.

Saját példámon keresztül határozottan tudom cáfolni, hogy Budapesten kolbászból van a kerítés! Ugyan abban a munkakörben, jóval többet keresek egy vidéki városban, ahova nemrég költöztem, mint amennyit kerestem Budapesten.

2020. jan. 4. 09:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Kezdőként, keleti országrész megyeszékhelyén kerestem 170.000 nettót, de ez két részből jött össze, ugye amire be voltam jelentve meg a borítékos okosság.
2020. jan. 4. 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Én mikor végeztem a suliba nettó 78ezret kaptam 2014be. Márkaszervízbe kezdőként. Ráadásul a szerelés mellett szaladgálós, kertész, mosós is. Úgyhogy hamar otthagytam a vén majmot. Azóta a 3. helyen vagyok helyi viszonylatban jó fizuval, megbecsülten. Igaz nem autós körben. De itt is szerelőként. Tanulni kell, egy darabig elkell viselni a kevesebb pénzt és ennyi. Amikor már van tapasztalat és tudás onnantól már könnyebb váltani és válogatni az ajánlatok között. Sőt ha egy szerelő tényleg tudja mit csinál és ért az elektromossághoz gyakorlatilag ő diktál. Mert a szervizeknek nem igazán lehet válogatni. Vagy ugye saját vállalkozást indít.
2020. jan. 5. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!