Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire volt jófogás a...

Mennyire volt jófogás a jelenlegi (használt) autód?

Figyelt kérdés

Az érdekel, itt a gyakori népe között, ki járt a legjobban ár-érték arányban? Mennyiért vettél, milyen autót, és miért érzed jó fogásnak?

Kereskedésben, vagy magánszemélynél akadtál rá?

2020. jan. 3. 17:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

bmw 320d e46 touring 136le.

390 ezer forint volt,mert 900 ezer km van benne a kereskedő azt mondta megmondja őszintén senkinek nem kellett,még a rézbőrű kőművesbrigádnak se...Már nem is árulta bontani akarta,amikor megláttam.

Hogy jól jártam-e?Hát szerintem jól.Egy éve nem sok gond volt a kocsival.Gumit kellett venni,meg a szélvédőt kellett cseréltetni,mert az repedt volt.De amúgy ennyi.A kocsi amúgy esztétikailag elég csúnya,kilakatolták,de a sárvédőívek tök más szinűek,mint a kocsi.A belseje felemás,gondolom már annyira lerongyolódott a belseje,hogy kicseréltek dolgokat.Amúgy szerkezetileg meg úgy az egészen nem érezni rajta,hogy odalenne,a futóműve se lóg,feszes stb...Füst sincs,a váltó is nagyon jó.

Nem tanácsolom senkinek,hogy ilyet vegyen,ilyen futással,Én is azért vettem meg,mert kénytelen voltam egy olcsó kombit venni,és van egy tréleres ismerősöm...

2020. jan. 3. 22:12
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Teljes mértékig.

3,3-ért vettem egy sportos német modell, viszonylag ritka, imádom, költöttem rá bőven, de nem a javítás miatt (ültetés, felni stb.) Magánszemélytől van.

2020. jan. 4. 15:46
 13/13 anonim ***** válasza:
29%
Tavaly vettem egy makulátlan 85 ezer km-es E11 Corollát 300k-ért egy idős bácsitól. Szerintem jól jártam vele.
2020. jan. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!