Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert nem indul be a motorom...

Miert nem indul be a motorom hosszabb allas utan?

Figyelt kérdés

Van egy KTM 125 LC2 ketutemu motorom. 95-os benzinnel hasznalom es mindig minosegi olajjal. Nyaron es telen kulonbozo hoerteku gyartyaval, de ha par napot all akkor nem akar indulni. Csak oninditom van, berugom nincs. A furcsa az hogy ha mindrn nap beinditom akar csak 1 percre akkor nincs semki problema. De ha 1 hetet all akkor mar csak hideg inditoval tudom inditani. Ez a problema telen es nyaron is jelen van. Nem szeretnek tobbet hasznalni hideg inditot mar.

Mit tudnatok javasolni hol kezdhetnem el felderiteni a problema forrasat?

Ha naponta beinditom teker kb 3-4-et es indul egybol.

2020. jan. 2. 16:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ugy latom hiaba kerdeztem itt, mivel en vagyok a legjobban hozza erto :D kossz azert mindenkinek a probalkozast.
2020. jan. 3. 12:19
 12/25 anonim válasza:
Ha lehet kerüld a be fújogatást a sprayel, nem tesz jót neki. ha csak így indul a motor van vele valami baj. szerintem vagy gyújtás, vagy üzemanyag ellátás problémája van.
2020. jan. 3. 14:38
 13/25 A kérdező kommentje:

Igen pont ezt irtam az elobbiekben is. Talalsz elso oldalt csak olvasd at, ott leirtam reszletesebben a gondot. Irtam hogy vegre szeretnem elhagyni a hideg indito sprayt is. Irtam hogy ez egy problema amit megszeretnek szuntetni.

A gyuhtassal nincs problema mert ha minden nap beinditom a motort akkor par tekeres utqn siman indul. Csak olvasd el az elso oldalon a hozzaszolasokat.

Ha uzemanyag ellatas problema akkor miert indul siman ha minden nao beinditom?

2020. jan. 3. 14:55
 14/25 Mickbro ***** válasza:
Kiszárad a karburátor, vagy csökken a benzin szint az úszóházban.
2020. jan. 5. 15:57
 15/25 Mickbro ***** válasza:
Automata benzincsap van rajta?
2020. jan. 5. 15:57
 16/25 A kérdező kommentje:
Manualis benzincsap van rajta. Igen lehet kiszarad a karburator de ha megnyitom a csapot akkor feltolti benzinnel a karburatort.
2020. jan. 5. 19:23
 17/25 Nyakasparasztgazda ***** válasza:

A KTM különállo világ... Ne hasonlítsd Aprilia hoz, meg egy jappàn mottor hoz se....

Esetleg gyújtás nélkül szivatoval párat rarugni aztán utána gyújtással?

2020. jan. 5. 19:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Nincs rajta berúgókar!
2020. jan. 5. 19:51
 19/25 Mickbro ***** válasza:
Hmm...lehet hogy megsem tud feltoltodni a karbi. En ott keresnem a hibat. Lehet h szarazon nem mozog olyan konnyen az uszo. Szedd szet a karbit alaposan nezd at, pucold ki az alapjarati fuvokat is.
2020. jan. 6. 05:03
 20/25 Slowrider ***** válasza:

Többeknek volt már ilyen porblémája 125 LC2-vel. Túl dús volt a keverék, illetve a motor túl sok olajat kapott. A gyertya színét ellenőrizted már? Ha fekete, akkor egyértelműen kevesebb benzin kell neki. Ha van olajfolyás a kipufogón, gyertya körül, akkor érdemes az olajszivattyú nyomását ellenőriztetni.

Persze olyan is volt, hogy valaki elfelejtette a szivatót.

2020. jan. 8. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!