Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 6 millió forintból milyen új...

6 millió forintból milyen új autót vennétek?

Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 22:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
56%
Ford Focusra próbálnék valami jó ajánlatot kialkudni.
2020. jan. 1. 09:45
 22/31 anonim ***** válasza:

6 millió forint az pont olyan határeset. Már nem a belépő szintű, olcsó autók árszintje, de kimagaslóan jó, különleges autót sem kapsz ennyiért.

Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy most ennyiért milyen új autót vennék...

Tipoja van az utcánkban az egyik szomszédunknak. Nem panaszkodik rá. Kinézetre szerintem teljesen korrekt. Beltérben és műszaki megoldások terén nagy hi-tech cuccokat nem kell várni tőle, szimplán közlekedőedénynek teljesen rendben van.

Renault Megane vezethetősége nem tudom milyen. Engem a beltere riaszt. Mintha kapkodva tervezték volna ilyen bumfordira. Bedobtak középre egy tabletet, aztán jó napot, a többivel, kidolgozással, nem foglalkoztak.

A Vitara nekem nagyon "doboz"-autó. Ha már Suzuki és SUV, akkor inkább S-Cross. Tágasabb is, szebb is.

K Astrám van, 2 éves. 6 milliónál jóval többe került. Nagyon nem ajánlom. Mai eszemmel, tapasztalatommal biztosan nem venném meg.

2020. jan. 1. 10:21
 23/31 anonim ***** válasza:
16%

Használttal átkúrtak, hidd el, most az újjal is át fognak! :D

Tegyük fel, ma kihozod a szalonból kereken 6-ért, azt holnap már csak 5-ért tudnád eladni...

Vagy 1 év múlva már csak 4-ért...

Szerinted, megéri a kukába dobni a pénzedet?? :D

2020. jan. 1. 11:14
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

"ma kihozod a szalonból kereken 6-ért, azt holnap már csak 5-ért tudnád eladni..."

Ezt soha nem értettem... Az autó egy használati tárgy. Tartós használatra veszik az emberek, jó esetben sok évre, nem pedig azonnali továbbadásra. (Kivéve persze a neppereket, de ők nem vesznek 0km-es autót, azért hogy használtként tovább adják.) Ki az aki úgy vesz autót, hogy mint az értéktőzsdén, folyamatosan naponta azt számolgatja, hogy éppen adott időben mennyiért tudná eladni?! Csak olyan ember lehet akinek nagyon sok a szabadideje és baromira unatkozik. Nekem nem lenne időm, energiám folyamatosan a hirdetéseket bújni, hogy aktuálisan mennyit is ér az autóm.

De ezen az alapon a boltban is csak a legolcsóbb "teszkó-gazdaságos" párizsit szabad megvenni. Hiszen gondolj csak bele, ahogy felbontottad, gyakorlatilag semennyiért nem tudnád eladni!

2020. jan. 1. 11:27
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Vicces ez a hiszti az új autók érték vesztésével kapcsolatban...

Ha egy telefont megveszel újonnan, akkor 1 év múlva a vételár hány százalékáért tudod eladni? Vagy bármilyen elektronikai eszközt? És egy szekrénysort?

Nyilván ezek önmagukban jóval kisebb tételek mint egy autó, de ha valaki összeadogatná ezeket, lehet lenne meglepetés.

2020. jan. 1. 12:05
 26/31 anonim ***** válasza:
68%
Az auto egy olyan nagy erteku vagyontargy aminelmoriasi koltseg az ertekvesztes. Ez nem hiszti hanem tèny. Es megfontolando tenyezo. Nem kell hozza kozgazdasznak lenni mint ami en vagyok hogy megertsd miert. Ettol fuggetlenul baromsag hogy a 6 millios autot amint kohozod a szalonbol mar csak 5 ot er.... fenet. Meg mindig 6 ot. Majd az ido, km, allapot stb fuggvenyeben er kevesebbet.
2020. jan. 1. 12:10
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben bemennék egy-egy Kia / Hyundai/Suzuki és megmézném az azonnal vihető autókat ill kérnék kalkulációt katalógus alapján... alacsonyabb árat fognak mondani, mint az online kalkulátor
2020. jan. 1. 12:12
 28/31 anonim válasza:
100%
Egyetérték, hogy felesleges ez a mennyit ér hiszti. Egyébként ha megnézed, lehet meglepődsz. Kevés a 2-3 éves eladó autó, ha van is és az árkülönbség is az újhoz képest párszázezer. Ha nagy a különbség, akkor abban rengeteg kilométer van, törték stb. Én most kerestem pár éves scrost és nem jött össze a használt, mert annyi lett volna mint az új. És igen, én se szeretném eladni két év múlva.
2020. jan. 1. 18:52
 29/31 anonim ***** válasza:
Mi 2 gyerekkel S-Cross-t vettünk (1.4T). Az általad írt keretbe belefér árban és ár/érték arányban szerintem egyáltalán nem rossz választás.
2020. jan. 1. 20:19
 30/31 anonim ***** válasza:
#17 scenicem volt,nagyon kényelmes vezetni,és ugyanaz a futómű van alatta mint a megane alatt🤦🏻‍♂️Te viszont biztos hogy nem vezettél egy újabb renault-t se!
2020. jan. 1. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!