6 millió forintból milyen új autót vennétek?
6 millió forint az pont olyan határeset. Már nem a belépő szintű, olcsó autók árszintje, de kimagaslóan jó, különleges autót sem kapsz ennyiért.
Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy most ennyiért milyen új autót vennék...
Tipoja van az utcánkban az egyik szomszédunknak. Nem panaszkodik rá. Kinézetre szerintem teljesen korrekt. Beltérben és műszaki megoldások terén nagy hi-tech cuccokat nem kell várni tőle, szimplán közlekedőedénynek teljesen rendben van.
Renault Megane vezethetősége nem tudom milyen. Engem a beltere riaszt. Mintha kapkodva tervezték volna ilyen bumfordira. Bedobtak középre egy tabletet, aztán jó napot, a többivel, kidolgozással, nem foglalkoztak.
A Vitara nekem nagyon "doboz"-autó. Ha már Suzuki és SUV, akkor inkább S-Cross. Tágasabb is, szebb is.
K Astrám van, 2 éves. 6 milliónál jóval többe került. Nagyon nem ajánlom. Mai eszemmel, tapasztalatommal biztosan nem venném meg.
Használttal átkúrtak, hidd el, most az újjal is át fognak! :D
Tegyük fel, ma kihozod a szalonból kereken 6-ért, azt holnap már csak 5-ért tudnád eladni...
Vagy 1 év múlva már csak 4-ért...
Szerinted, megéri a kukába dobni a pénzedet?? :D
"ma kihozod a szalonból kereken 6-ért, azt holnap már csak 5-ért tudnád eladni..."
Ezt soha nem értettem... Az autó egy használati tárgy. Tartós használatra veszik az emberek, jó esetben sok évre, nem pedig azonnali továbbadásra. (Kivéve persze a neppereket, de ők nem vesznek 0km-es autót, azért hogy használtként tovább adják.) Ki az aki úgy vesz autót, hogy mint az értéktőzsdén, folyamatosan naponta azt számolgatja, hogy éppen adott időben mennyiért tudná eladni?! Csak olyan ember lehet akinek nagyon sok a szabadideje és baromira unatkozik. Nekem nem lenne időm, energiám folyamatosan a hirdetéseket bújni, hogy aktuálisan mennyit is ér az autóm.
De ezen az alapon a boltban is csak a legolcsóbb "teszkó-gazdaságos" párizsit szabad megvenni. Hiszen gondolj csak bele, ahogy felbontottad, gyakorlatilag semennyiért nem tudnád eladni!
Vicces ez a hiszti az új autók érték vesztésével kapcsolatban...
Ha egy telefont megveszel újonnan, akkor 1 év múlva a vételár hány százalékáért tudod eladni? Vagy bármilyen elektronikai eszközt? És egy szekrénysort?
Nyilván ezek önmagukban jóval kisebb tételek mint egy autó, de ha valaki összeadogatná ezeket, lehet lenne meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!