Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyetemistaként ti milyen...

Egyetemistaként ti milyen járművet használtok? Autó vagy motor?

Figyelt kérdés
B kategóriás jogsim már 2 éve megvan így azon gondolkodtam talán vennék valami olcsóbb élmény autót. Motorok is érdekelnek, olcsóbb is lenne de nincs jogsim, szóval az is idő és pénz. Ráadásul maga a motor meg a felszerelés extra kiadás.

2019. dec. 30. 11:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Autót. Egy éve van jogsim, nagyon szeretem az autómat és vezetni és szeretek, úgyhogy nekem tényleg élmény :) Van úgy hogy csak azért megyek be egy nem katalógusos órára hogy autózhassak :D
2019. dec. 31. 10:22
 12/12 imnard ***** válasza:
100%
Én nem voltam egyetemista, de az iskolás éveimben szereztem meg a jogsit. Nem autóval jártam iskolába. Sőt, amikor csak lehet, a munkahelyemre is tömegközlekedéssel megyek. Viszont autóval dolgozok - nem én akartam ezt, ez így alakult - de lassan bedugul a város, az egyetemek környékén meg csak foglalja a sok autó a helyet. Legyetek szívesek a tömegközlekedést használni, és ez szól a sok irodistának is! Az utóbbi pár évben nagyon elkényelmesedtek az emberek, rengeteg autót gyártottak már, 20-30 évesek is futnak még az utakon a szinte már bárki számára elérhetők áraik miatt. Pár év, és meg se lehet majd mozdulni, olyan sok lesz.
2019. dec. 31. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!